HomeStiriBusiness & TehnologieFolosirea unei soluții biometrice de control acces pe stadion
microsoft-colaboreaza-cu-fujitsu-pentru-o-logare-biometrica-pe-computerele-cu-windows-10

Folosirea unei soluții biometrice de control acces pe stadion

microsoft-colaboreaza-cu-fujitsu-pentru-o-logare-biometrica-pe-computerele-cu-windows-10BioSec și Fujitsu și-au prezentat soluția de securitate și control acces pe stadion, care folosește venele palmei pentru autentificare, în cadrul Arena Summit, un eveniment dedicat stadioanelor și arenelor.

Compania de securitate BioSec din Ungaria și partenerul său Fujitsu au demonstrat un concept interactiv de securitate a stadionului bazat pe recunoașterea venelor din palmă în cadrul Arena Summit care a avut loc în această săptămână în Germania, în zilele de 20 și 21 noiembrie, scrie biometricupdate.com.

Pachetul de servicii și securitate a stadionului StadiumGuard al BioSec este implementat deja la Groupama Arena din Ungaria pentru a preveni violențele între spectatorii de la meciurile de fotbal. StadiumGuard este o soluție de scanare a venelor din palmă care permite accesul pe stadion a mii de deținători de bilete, în timp ce îi ține afară pe cei cărora li s-a interzis accesul. Tehnologia funcționează prin mișcarea mâinii deasupra senzorului la una dintre cele 36 de porți ale stadionului. Dacă persoana nu este pe lista cu persoane al căror acces este interzis, senzorul va afișa imadiat o lumină verde.

BioSec și Fujitsu vor prezenta în cadrul evenimentului beneficiile autentificării pe baza venelor din palmă la evenimentele sportive.

Așa cum sugerează și numele, Arena Summit este un eveniment care se adresează stadioanelor și arenelor la care participă multe persoane, inclusiv factori de decizie din acest domeniu. Ca atare, este un eveniment important la care să fie prezentat soluții biometrice care încep să se remarce pentru accesul la evenimente și securitate, scrie findbiometrics.com.

Fujitsu și BioSec și-au anunțat colaborarea în domeniul control accesului biometric pentru locurile în care se desfășoară evenimente la sfârșitul verii lui 2017. Soluția StadiumGuard folosește scanere contactless pentru venele palmei. BioSec și Fujitsu au subliniat utilitatea soluției lor în înlocuirea biletelor fizice și ca măsură de securitate.

Share With: