HomeStiriBusiness & TehnologieFLIR Systems: Prima platformă mobilă cu senzori de purtat destinată orașelor inteligente

FLIR Systems: Prima platformă mobilă cu senzori de purtat destinată orașelor inteligente

FLIR Systems descrie FLIR TruWITNESS drept prima platformă de senzori care poate fi purtată. FLIR TruWITNESS a fost creată pentru operațiunile de securitate și siguranță publică ale orașelor.

FLIR TruWITNESS combină imaginile video, audio, informații despre locație, capacități Internet of Things (IoT) și un software de management în cloud într-o singură soluție, permițând organizațiilor să ajungă la un nou nivel de conștientizare al situațiilor, se precizează pe flir.com.au.

TruWITNESS este creată pentru orice organizație care se ocupă de siguranța cetățenilor și care are nevoie de o supraveghere video în timp real la fața locului. Dispozitivul poate fi purtat de o persoană sau poate fi montat în interiorul vehiculelor. TruWITNESS include imagini video vizibile, audio, sisteme de navigație globală prin satelit, giroscop, accelerometru și magnetometru. Acești senzori sunt combinați pentru a trimite alerte și a transmite informații în timp real către un centru de comandă și control pentru a asigura o conștientizare a situației și o gestionare a evenimentului la nivel global. TruWITNESS folosește conectivitatea FLIR Neighbor Aware între dispozitive, funcționând c aun dispozitiv IoT, care declanșează dispozitivele TruWITNESS din apropiere, camerele de securitate fixe și cele Pan-Tilt-Zoom (PTZ) și alți senzori conectați să funcționeze în cazul unei alarme.
TruWITNESS devine o componentă importantă a sistemului de video management al FLIR Systems, United VMS, care este folosit de centrele de comandă și control pentru gestionarea supravegherii video. United VMS combină video, audio și alte informații legate de administrarea unor situații în timp real și în scopul de a obține dovezi.

„Piața tehnologiei supravegherii video de purtat din zilele noastre este limitată în principal la instituțiile de aplicare a legii, dar noi credem că TruWITNESS ajută la extinderea capacităților sale dincolo de această limită,” spune Travis Merrill, președinte al Commercial Business Unit a FLIR.

„Echipați cu platforma TruWITNESS și dispozitive conectate, personalul de securitate poate transmite imagini video cu accidente nu doar către centrul de comandă și control, dar și către polițiști sau personalul medical care intervine în situații de urgență. TruWITNESS permite oricărei organizații însărcinate cu siguranța publică să folosească imaginile video pentru a răspunde la situații complexe și la amenințările în curs de desfășurare pe măsură ce se petrec,” mai spune Travis Merrill.

FLIR oferă și senzori vizibili, dar și senzori termici pentru a fi folosiți de orașe în securitate, trafic și siguranță publică. FLIR United VMS integrează toate aceste dispozitive într-un singur sistem cuprinzător și omniscient.

Share With: