HomeStiriBusiness & TehnologieCureaua de ceas Apple a fost brevetată cu o cameră

Cureaua de ceas Apple a fost brevetată cu o cameră

Apple și-a brevetat cureaua de ceas cu o cameră. 

Compania a primit recent un brevet pentru o curea Apple Watch, a cărei cameră încorporată este proiectată să fie poziționată aproape în orice mod 

doriți. Aceasta arată ca una dintre curelele smartwatch-urilor Apple, dar include un segment extins cu cel puțin o camera la capăt. Nu trebuie decât să trageți, să retrageți și să răsuciți această secțiune pentru a realiza poza ideală.

Conceptul permite amplasarea camerelor video pe ambele părți ale curelei și ar putea oferi chiar și imagini de 360 de grade. Au fost gândite mai multe moduri de a opri camerele, inclusiv prin ciupirea curelei, apăsarea unui buton pe ea sau atingerea ecranului.

Acesta este însă doar un brevet, nu un proiect real al produsului, deci nu există încă nicio garanție că veți vedea acest lucru într-un viitor smartwatch Apple. Zvonurile despre o cameră au apărut încă din 2015, dar există câteva impedimente tehnice ce așteaptă să fie rezolvate, cum ar fi durata de viață a bateriei și limitarea spațiului pentru senzor.

Progresele tehnologice ar putea face acest lucru mai ușor de pus în practică decât în trecut. Și să nu uităm că cei de la Apple sunt în mod clar dornici să realizeze smartwatch-ul independent de iPhone. Aparatele foto ar putea reduce cu ușurință nevoia de a avea un alt dispozitiv cu voi, indiferent dacă vreți să faceți un instantaneu rapid sau să răspundeți la un apel pe FaceTime.

Sursa: zonait.ro

Share With: