HomeStiriBusiness & TehnologieCum va evolua piața globală de sisteme Physical Security Information Management
Cum va evolua piața globală de sisteme Physical Security Information Management

Cum va evolua piața globală de sisteme Physical Security Information Management

Cum va evolua piața globală de sisteme Physical Security Information ManagementStudiile recente arată că piața globală de sisteme Physical Security Information Management (PSIM) continuă să se dezvolte.

PSIM (Physical Security Information Management) este un sistem de management al informațiilor generate de elemente de securitate fizică electronică, automatizări și SCADA, bazat pe protocolul de comunicații de date, scrie ultravisionconsult.com.

Sistemul de management de tip PSIM permite gestionarea tuturor echipamentelor cu rol în securitatea unui obiectiv păstrându-vă independența alegerii furnizorilor. Mixul de tehnologii adaptate necesităților reale vă poate aduce economii semnificative în bugetul alocat pentru întreg sistemul de securitate. Avantajul utilizării platformei PSIM este faptul că permite o licențiere flexibilă, scalabilă și modulară.

Utilizarea platformei PSIM dă posibilitatea de a crește de la proiecte mici, la proiecte multi-site, cu un număr nelimitat de sinoptice (interfețe) incluse.

Aplicația PSIM adresează atât producătorii de echipamente de automatizări și securitate fizică, centrele de comandă și control, management integrat, distribuitorii de echipamente de automatizări și securitate fizică, precum și antreprenorii din domeniul instalațiilor pentru clădiri și locații industriale. Mai mult, PSIM permite un management unitar companiilor de servicii din domeniul Property și Facility Management, precum și clădirilor inteligente, inclusiv celor care au sisteme de securitate existente.

Conform unui studiu, realizat de Reports Intellect, în următorii cinci ani, piața globală de sisteme Physical Security Information Management (PSIM) va înregistra o rată de creștere anuală medie de 21,9% din punct de vedere al veniturilor, ajungând la 3.250 de milioane de dolari până în 2024, de la 990 de milioane de dolari în 2019, scrie instanewsletters.com.

Physical Security Information Management (PSIM) este o categorie de software care oferă o platformă și aplicații create de dezvoltatori middleware, creată pentru a integra mai multe aplicații de securitate și dispozitive neconectate și pentru a le controla prin intermediul unei singure interfețe cuprinzătoare. Pe lângă economisirea timpului și eficiența oferite de automatizare, PSIM activează procesele de business moderne care sunt esențiale oricărui departament de securitate modern. Pentru organizații, PSIM include rapoarte la intervale de timp regulate, un istoric al incidentelor, inițiative de îmbunătățire continuă, antrenamente, verificări ale sistemului și multe altele.

Raportul referitor la piața globală PSIM analizează următoarele companii: Tyco International, Intergraph, Genetec, Axxon Soft, Vidsys, CNL, PRYSM Software, Quantum Secure, Verint Systems și ela-soft GmbH.

Un alt raport despre piața globală PSIM este realizat de Research Insights. Analiștii prevăd o creștere a pieței cu rată medie anuală de peste 19%, iar valoarea creșterii depășește 4.800 milioane de dolari în perioada 2019-2025, conform marketreportgazette.com.

Raportul analizează activitatea următoarelor companii importante din domeniu: CNL, VidSys, Proximex, TycoIS, NICE Systems Ltd., Nanodems, Matryx, Qognify, Vidsys, AxxonSoft, TITAN, Bold Technologies, FullTech, ESB Systems, Milestone Systems A/S, PRYSM SOFTWARE Ltd., S2 Security Corp., Verint Systems și videoNEXT Network Solutions.

Share With: