HomeStiriBusiness & TehnologieCum a fost la Security Essen 2018

Cum a fost la Security Essen 2018

Security Essen 2018, care a avut loc la Messe Essen, în Germania, a promis participanților un nou târg cu o organizare simplificată și o experiență interactivă.

Spre deosebire de alți ani, sălile au fost organizate pe zone de tehnologie, culoarele au creat drumuri directe pentru participanți. Târgul a primit 950 de expozanți și peste 36.000 de de vizitatori ai pieței de securitate private, scrie sourcesecurity.com.

Expozanții au apreciat culoarele mai largi, care i-au ajutat pe vizitatori să se plimbe în voie. Unii dintre ei nu sunt sigur dacă asta s-a datorat unei bune organizări sau faptului că au lipsit expozanți importanți precum furnizorul de control acces Dormakaba, producătorul de soluții de securitate Honeywell, și furnizorii de servicii de supraveghere Geutebruck și Dallmeier.

La Security Essen s-a remarcat o prezență puternică a domeniului de control acces. Sălile 2 și trei au fost ocupate de companii din domeniul de control acces. În cazul expoziției IFSEC International de la Londra, majoritatea expozanților sunt din domeniul supravegherii video.

Security Essen pare să se concentreze pe tehnologia care aduce cu adevărat valoare. Camerele celor de la Hikvision s-au lăudat cu o mai mare inteligență și putere de procesare. VIVOTEK a îmbrățișat inteligența artificială ca cel mai mare trend al industriei. În cazul Dahua, inteligența artificială permite utilizatorilor să găsească informații în imaginile video, inclusiv vârsta și comportamentul.

Expozanții au ținut cont de preferința clienților germani pentru protecția datelor și nivele înalte de intimitate. Vizitatorii au fost primiți de un banner al Genetec pe care era scris sloganul „Intimitatea contează… Așa că amintește-ți să mă uiți.”(“Privacy matters… So, remember to forget me.”)

La târgul de securitate și-au anunțat de mult participare OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, Panasonic, care a demonstrat o tehnologie de recunoaștere facială și Suprema, care a venit cu un sistem de acces care respectă regulamentul GDPR.

Suprema a prezentat un sistem de control acces pentru companii care respectă regulamentul GDPR pe lângă ultima gamă de cititoare biometrice, cititoare RF cu mai multe benzi pentru carduri, date de autentificare mobile și o platformă software de control acces, conform securityportal.ro.

Share With: