HomeStiriBusiness & TehnologieCu cât va crește piața de securitate fizică la nivel global
agenti de securitate camere de supraveghere video

Cu cât va crește piața de securitate fizică la nivel global

agenti de securitate camere de supraveghere video

Conform unei cercetări a MarketsandMarkets, se așteaptă ca piața de de securitate fizică să crească la 119,4 miliarde de dolari până în 2023, la nivel global.

Conform noului raport de cercetare, publicat de MarketsandMarkets, legat de piața de securitate fizică în funcție de componente și servicii, mărimea organizației, tipul de piață și regiune, se așteaptă ca piața de securitate fizică la nivel global să crească de la 84,1 miliarde de dolari în 2018 la 119, 4 miliarde de dolari până în 2023, la o rată medie de creștere anuală compusă de 7,3%, conform menafn.com.

Principalii factori care duc la creșterea pieței de securitate fizică sunt creșterea numărului de atacuri teroriste, îmbunătățirile tehnologice și implementarea tehnologiei fără fir în sistemele de securitate, folosire în creștere a camerelor care folosesc Internet Protocol (IP) pentru supravegherea video, implementarea control accesului pe mobil și adoptarea sistemelor de securitate care folosesc Internet of Things (IoT) împreună cu platforme de cloud computing.

Integrarea de sistem de securitate este un serviciu important în implementarea strategiei de securitate fizică, deoarece implică folosirea împreună a unei varietăți de componente sau subsisteme drept un mare sistem. Integratorii de sisteme oferă soluții în funcție de dimensiunea și complexitatea securității care trebuie livrate.

Economiile emergente lucrează la îmbunătățirea infrastructurii, prin urmare se așteaptă o creștere mai marea a pieței de securitate fizică în acest caz. Se așteaptă ca creșterea numărului de sisteme de control acces adoptate de companiile mici și mijlocii, turism, aeroportuar, bancomate, bănci, clădiri rezidențiale și lăcașe de cult, printre altele, să ducă la extinderea pieței de securitate fizică.

Majoritatea furnizorilor de sisteme de securitate incluși în raportul despre piața de securitate fizică sunt: ADT Inc. (din SUA), Bosch Building Technologies (din Germania), Cisco Systems Inc. (din SUA), Honeywell International Inc., (din SUA), Johnson Controls International plc, (din SUA), Anixter International Inc. (din SUA), Genetec (din Canada), Secom Co., Ltd (din Japonia), G4S plc (din Marea Britanie), Pelco by Schneider Electric (din SUA), Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (din SUA), Kastle Systems (din SUA), Hikvision Digital Technology Co.,Ltd. (din China), STANLEY Convergent Security Solutions, Inc. (din SUA) și Axis Communications (din Suedia).

Piața de securitate fizică este o piață vastă care include și piața de sisteme de securitate pentru acasă.

În ceea ce privește sistemele de securitate pentru acasă, raportul „Global Home Security System Market 2018-2022” prevede o creștere a acestei piețe cu rată medie anuală compusă de aproape 7% până în 2022. Acest raport prezintă o analiză cuprinzătoare a pieței globale de sisteme de securitate pentru acasă în funcție de produse precum sisteme de supraveghere, sisteme de alarmare și sisteme de control acces. Raportul analizează piața și în funcție de regiuni geografice precum cele două Americi, regiunea Asia-Pacific și Europa, Orientul Mijlociu și Africa, conform marketmirror24.com.

Preferința în creștere pentru funcții de securitate precum securitatea digitală și case sigure stau la baza adopției de case smart. Sectoarele comerciale și rezidențiale, ambele se bazează pe soluții de securitate precum dispozitive de detecție a intrușilor cu un trend crescător pentru avansuri tehnologice. Aplicațiile smart home includ camere de supraveghere, produse pentru automobile, testare, detecția gazelor și a focului și alte aplicații. Acestea vor duce la creșterea vânzărilor de sisteme de securitate pentru acasă. Informațiile analizate în urma cercetării au identificat creșterea adoptării caselor inteligente ca unul dintre principalii factori care vor avea un impact pozitiv asupra creșterii pieței de sisteme de securitate pentru acasă.

Piața de sisteme de securitate pentru acasă pare să fie foarte fragmentată datorită prezenței multor companii. Printre companiile analizate în raport se numără Robert Bosch, Honeywell, ADT, LiveWatch Security și FrontPoint Security Solutions.

Share With: