HomeStiriBusiness & TehnologieContol accesul fizic devine o cerință importantă pentru agențiile SUA

Contol accesul fizic devine o cerință importantă pentru agențiile SUA

Control accesul fizic s-a alăturat securității cibernetice drept cerință a standardelor Federal Identity, Credential and Access Management (FICAM) din SUA.

Control accesul fizic s-a alăturat securității cibernetice drept cerință a standardelor Federal Identity, Credential and Access Management (FICAM) pentru protecția locațiilor si sistemelor informatice ale agenției guvernamentale de teroriști, amenințări interne și hackeri, scrie securityinfowatch.com.

Recentele actualizări FICAM cer șefilor departamentelor de informații (CIO) să integreze sistemele de control acces fizic cu carduri de verificare a identității personale pentru a autentifica angajații și contractorii care trebuie să intre în clădirile federale. Asta schimbă totul pentru utilizatorii finali și producătorii din domeniul securității.

Totul, de la software-ul sistemelor de control acces fizic, panouri de control și cititoare vor trebui să se conformeze acestor noi standarde și se anticipează un influx de cereri pentru îmbunătățirea sistemelor vechi. Din fericire, industria de securitate este pregătită cu sisteme care includ standardele încorporate de FICAM.

Standardele FICAM au fost lansate în 2004, setând obiective de protocol care să îndeplinească cerințele de securitate fizică și logică ale guvernului federal.

Eforturile în domeniul securității cibernetice au fost reînvigorate în 2014 ca urmare a unui raport în care se menționa ca rețele guvernamentale din SUA au suferit aproape 61.000 de atacuri cibernetice anul precedent. Asta a dus la finanțarea și implementarea de carduri de identificare personală pentru accesarea computerelor.

Scopul FICAM a fost dintotdeauna de a oferi persoanelor potrivite acces la resursele potrivite la timpul potrivit. Noile reguli sunt un mare câștig pentru industria de securitate. Producătorii și alții au muncit conștiincios pentru a ajuta guvernul federal să adauge piesa finală care lipsea din ecosistemul FICAM – securitatea fizică.

Este posibil ca alte sectoare precum guvernele locale și statale, sănătatea, învățământul universitar, utilitățile și infrastructurile importante să urmeze în adoptarea acestor reguli deoarece se potrivește nevoilor de securitate actuale și viitoare ale unei game largi de industrii și operații.

Pe măsură ce peisajul de securitate, tehnologie și procese de business continuă să evolueze, îmbunătățirea politicilor și soluțiilor de control acces sunt vitale pentru ca clienții să continue să își protejeze locațiile, bunurile și adresele IP. Control accesul ca serviciu nu va o soluție care este setată și uitată. Clienții vor avea nevoie de expertiza producătorilor pentru a adapta tehnologia operațiunilor lor în schimbare, scrie xaasjournal.com.

XaaS Journal a realizat o comparație a serviciilor de control acces oferite de Feenics și Kisi, Inc. pentru a ajuta la evaluarea soluțiilor de control acces care funcționează cel mai bine pentru o anumită afacere sau anumiți clienți. XaaS Journal a cerut furnizorilor de control acces să împărtășească detalii despre produsele lor. Cele două companii sunt primele care s-au înscris.

Control accesul vine cu beneficii care variază de la îmbunătățirea securității și economisirea de timp la acomodarea angajaților cu program flexibil și reducerea facturilor la electricitate. Unii clienți nu ar avea resursele interne necesare pentru administrarea de eficientă a soluțiilor de control acces, ceea ce creează o oportunitate de a oferi un serviciu de control acces. Control accesul ca serviciu permite administrarea control accesului de la un hub central, de multe ori integrat împreună cu platforme de supraveghere video și alte aplicații, pentru a eficientiza procesele și a oferi o singură sursă de informații.

Share With: