HomeStiriBusiness & TehnologieCompania care produce camera de securitate Lighthouse se închide
o-camera-de-securitate-care-poate-recunoaste-chiar-si-cainele-familiei

Compania care produce camera de securitate Lighthouse se închide

o-camera-de-securitate-care-poate-recunoaste-chiar-si-cainele-familieiCompania care a creat Lighthouse, camera de securitate pentru acasă cu inteligență artificială, a anunțat că se închide.

Alex Teichman, CEO-ul companiei, a anunțat închiderea acesteia deoarece nu a obținut succesul comercial la care se aștepta. Clienții pot cere banii înapoi pentru camerele achiziționate până pe 25 ianuarie 2018, când compania va închide serviciul pentru clienți, scrie slashgear.com.

Anunțul cu privire la închiderea operațiunilor a fost făcut pe site-ul companiei pe 18 decembrie 2018. Compania a oferit o cameră de securitate cu inteligență artificială care are funcții avansate atipic, incluzând un senzor 3D capabil să stabilească planul unei camere și inteligența de a evita activarea unei alarme când senzorul de mișcare este activat de un animal de companie.

Cei de la Playground Global au susținut și finanțat producția acestei camere de securitate pentru acasă, fiind testată într-unul dintre birourile Playground, conform techcrunch.com.

S-a observat că Lighthouse tinde să fie mai puțin o cameră de securitate și mai mult un asistent. Felul în care a fost creată camera oferă posibilitatea de a pune întrebări aplicației și aceasta să afișeze imaginile relevante, spre exemplu, ora la care s-au întors copiii de la școală.

Însă o piață aglomerată, plină de produse, dominată în mare parte de companii mari și prețul de 300 de dolari sunt obstacole care nu pot fi mereu depășite.

Camera celor de la Lighthouse nu va mai funcționa după 14 ianuarie 2019, precizează Amir Efrati de la theinformation.com, într-o postare pe Twitter.

Share With: