HomeStiriBusiness & TehnologieCobalt Robotics va prezenta noi tehnologii de detecție la GSX 2018

Cobalt Robotics va prezenta noi tehnologii de detecție la GSX 2018

Cobalt Robotics va prezenta noi tehnologii de detecție care pot detecta scurgerile și dacă este apă pe jos în cadrul Global Security Exchange 2018.

Cobalt Robotics, producător de roboți de securitate inteligenți, folosiți pentru a patrula autonom în interiorul clădirilor, va prezenta noile capabilități de detecție a scurgerilor și inundațiilor în cadrul Global Security Exchange, unul dintre cele mai mari târguri și conferințe pentru cele mai noi tehnologii de securitate, se precizează într-un comunicat al companiei producătoare de roboți pentru industria de securitate.

În cadrul evenimentului desfășurat anul trecut sub numele ASIS Annual Seminar and Exhibits, Cobalt Robotics a fost una dintre companiile care a primit premiul 2017 Judges Choice Award, fiind recunoscut ca cel mai inovativ produs al anului.

Cu ajutorul noii tehnologii de detecție a scurgerilor și inundațiilor, roboții creați de Cobalt pot detecta scurgerile și inundațiile dintr-o anumită zonă. Odată detectată problema, robotul poate trimite o notificare adecvată persoane care este specializat să se ocupe de robot. Roboții Cobalt sunt echipați cu senzori puternici, incluzând camere de zi și noapte, senzori termici, senzori de mișcare și cititoare de insigne, care ajută la detectarea anomaliilor și a altor riscuri care nu ar putea fi detectate de ochiul uman.

Roboții de securitate oferă directorilor de securitate ai companiilor un instrujment puternic care le amplifică resursele și permite generarea de alerte în timp real pentru personalul de securitate potrivit să intervină în cazul unui eveniment, precum o ușă deschisă, o scurgere sau o persoană neautorizată care se află în clădire după ora de închidere,” spune dr. Travis Deyle, CEO și co-fondator al Cobalt Robotics. „Profesioniștii din domeniul securității descoperă că roboții de securitate sunt un adaus valoros la instrumentele de securitate, premițându-le să integreze tehnologii și să susțină beneficiile tehnologiei machine learning.

Roboții celor de la Cobalt Robotics, companie fondată în 2016, sunt folosiți în prezent de câteva companii bine cunoscute, inclusiv Yelp, Credit Karma și Slack.

Share With: