HomeStiriBusiness & TehnologieCe trebuie luat în considerare pentru instalarea unui sistem VMS
sistemul-de-management-video-in-2016

Ce trebuie luat în considerare pentru instalarea unui sistem VMS

sistemul-de-management-video-in-2016Sistemele de video management (VMS) de la furnizorii de top sunt fiecare diferite însă ar exista niște pași de urmat pentru o instalare ușoară a sistemului.

Soluțiile de top de video management ar putea părea că operează cam în același fel, cu toate acestea cerințele pentru implementare și suportul continuu, în mod surprinzător, pot fi diferite. Integratorii trebuie să țină seama de mai multe aspecte importante în alegerea unei soluții VMS. Limitările ar putea f observat abia după instalare și va costa multă să fie remediate, conform securitybuyinggroup.co.uk.

Un sistem VMS independent oferă cea mai mare flexibilitate. Alegerea unei soluții VMS care susține cea mai largă gamă de camere video, producători și tehnologii este o decizie prudentă, mai ales dacă permite refolosirea unor camere deja existente și nu necesită înlocuirea cu totul a sistemului de supraveghere. O soluție VMS care folosește o platformă deschisă este diferită de cea a producătorului unui anumit dispozitiv, deoarece cea din urmă limitează capacitatea și tipurile de dispozitive care pot fi folosite.

De asemenea, integratorii trebuie să verifice dacă specificațiile sistemului sunt adecvate pentru că altfel performanța acestuia va fi compromisă.

Integratorii mai trebuie să fie atenți și la tipul de licență software. Beneficiile incluse variază de la un producător la altul.

În plus, sistemele VMS includ analiza video pentru declanșarea de alerte în timp real, însă această analiză video poate funcționa diferit în funcție de cine o furnizează. Unele sisteme vin cu o analiză video deja integrată în sistem, în timp ce altele folosesc aplicații terțe. În cazul aplicațiilor terțe de analiză video ar putea apărea unele probleme legate de integrare.

În ceea ce privește numărul de servere, cu cât sistemul de procesare video este mai eficient, cu atât este nevoie de mai puține servere pentru același volum de informații care trebuie procesate. Mai puține servere înseamnă și o instalare mai simplă și mai rapidă, reducerea costurilor de funcționare, o mai simplă configurare a sistemelor și mai puțin suport.

Ken LaMarca, vicepreședinte de vânzări și marketing , On-Net Surveillance Systems Inc. (OnSSI), compania care este în spatele sistemului de video management Ocularis, vine cu șapte pași pentru a face mai ușoară crearea și instalarea sistemelor VMS, conform sourcesecurity.com.

Complexitatea funcțiilor VMS din zilele noastre ar putea intimida pe oricine trebuie să instaleze aceste sisteme datorită faptului că există atât de multe opțiuni disponibile pentru utilizatori în ceea ce privește alocarea succesiunii de camere și lățimii de bandă până la administrarea de pe dispozitivele mobile și integrarea la nivel de companie.

Există mult mai multe soluții VMS decât în trecut. Problema este că nu toate aceste soluții au evoluat suficient pentru a fi cu adevărat VMS după standardele din zilele noastre, dar oferă control de bază asupra camerei și NVR-ului. Dar soluțiile VMS oferite de producătorii de top oferă o administrare superioară și capacități de control diferite și superioare pentru aplicații de securitate și verificare a afacerii solicitante.

Iată șapte atribute care pot ajuta la crearea și implementarea unei soluții VMS avansate:

1. O platformă VMS deschisă care se poate integra cu alte sisteme și se poate extinde pe viitor.

2. Un proces de autorizare și plată simplu, care poate fi înțeles pentru a evita greșelile.

3. Amestecare și potrivirea tipurilor de autorizare pentru camere în cadrul aceluiași sistem.

4. Detectarea și configurarea automată a camerelor.

5. Tehnologie inteligentă pentru instalarea driverelor necesare camerelor de supraveghere.

6. Importanța securității rețelei este probabil cea mai mare provocare pentru profesioniștii din industrie. Măsurile de securitate necesare includ criptarea informațiilor transmise cu un protocol de securitate cât mai sigur, anonimizarea imaginilor (afișarea lor fără să se știe de la ce cameră au fost preluate), susținerea autentificării Active Directory

7. Actualizări de securitate automate la intervale de timp regulate.

Share With: