HomeStiriBusiness & TehnologieCBC America și Turing Video vin cu un robot de securitate autonom
CBC America și Turing Video vin cu un robot de securitate autonom

CBC America și Turing Video vin cu un robot de securitate autonom

CBC America și Turing Video vin cu un robot de securitate autonomCBC America și Turing Video s-au aliat pentru a construi un robot de securitate autonom care funcționează pe baza analizei video.

CBC AMERICA, producător de top de sisteme de securitate inteligente, a anunțat o alianță cu Turing Video, un inovator în domeniul roboticii și software-ului de tipul deep learning. Prin intermediul acestei înțelegeri strategice, CBC se va alia cu Turing Video pentru a prezenta un robot de securitate autonom care folosește inteligența artificială cu analiza video, scrie securityinfowatch.com.

Suntem încântați să anunțăm această colaborare. Ne va permite să aducem un nou nivel de securitate inteligentă pentru clienții noștri”, a declarat Jim Holihan, vicepreședinte executiv, Imaging and Information Technology, CBC.

Cu experiența lor în furnizarea de soluții de securitate hardware și software de ultimă oră, distribuție extinsă și profesioniști orientați spre soluții, așteptăm cu nerăbdare să extindem canalul și să oferim cele mai bune soluții de securitate. Acest parteneriat sărbătorește experiența și succesul ambelor companii”, declara Jack Schenk, vicepreședinte executiv al Turing Video.

Robotul de securitate al Turing poate transmite imaginile video către Ganz CORTROL VMS al CBC, oferind un nivel suplimentar de supraveghere autonom, în timp real, cu capacități deep learning. Acest produs este ideal pentru aplicații care includ clădiri de birouri, mall-uri și stadioane. Cele două companii anunțaseră prezentarea în premieră a robotului, în cadrul unor evenimente desfășurate într-unul din birourile CBC.

Turing Video și CBC America și-au unit forțele pentru a pentru a face securitatea automatizată o realitate. Au dispărut zilele cu patrule monotone, obositoare pentru operator și securitate costisitoare. Împreună, intensificăm monitorizarea și patrulele cu robotică și inteligență artificială. Cu tehnologia care gestionează aceste sarcini plictisitoare, echipele de securitate au mai mult timp pentru ceea ce contează cel mai mult: pregătirea în echipă, dezvoltarea strategică și primul răspuns (la incidente)”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cele două companii vor face demonstrații live cu modul de operare al robotului și al software-ului folosit împreună cu acesta.

Share With: