HomeStiriBusiness & TehnologieCamera de securitate Arlo își îmbunătățește detecția obiectelor

Camera de securitate Arlo își îmbunătățește detecția obiectelor

Arlo Technologies a lansat o actualizare pentru camerele Arlo care permite detectarea animalelor, vehiculelor și pachetelor.

Arlo Technologies, producătorul sistemului de securitate pentru acasă Arlo Pro 2, lansează o nouă actualizare pentru serviciul pe bază de abonament Arlo Smart. Noua actualizare va permite detectarea animalelor, vehiculelor și a pachetelor. Un utilizator care are o cameră Arlo Q cu o rezoluție de 1080p și folosește Arlo Smart poate obține rezultate mai bune pentru același preț fără a face nimic în plus, conform imore.com.

Noua funcție de detecție a animalelor, vehiculelor și pachetelor va folosi analiza video avansată, algoritmi puternici pentru notificări personalizate și detecție care se bazează pe inteligența artificială. Va începe prin a fi o funcție în faza de testare și încet, încet va fi disponibilă gratuit pentru toți abonații Arlo Smart.

Arlo Smart îmbunătățește deja performanțele camerelor Arlo prin folosirea tehnologiei de imagistică computerizată care permite utilizatorilor să descopere exact ce anume a declanșat modul de înregistrare pentru cameră. Apoi, utilizatorii pot contacta serviciile care acționează în caz de urgență, prieteni, familie sau pot monitoriza imaginile.

Toate noile funcții sunt poartă o etichetă care spune că vor fi disponibile în curând. Deținătorii de camere care vor să aibă acces la ele vor trebui să plătească întâi, scrie slashgear.com.

Arlo Smart este un abonament opțional care ajută deținătorii de camere să își personalizeze monitorizarea locuinței. Serviciul costă aproximativ 3 dolari pe lună pentru o singură cameră și le oferă clienților mai mult spațiu de stocare în cloud și funcții care folosesc inteligența artificială. Asta ajută la păstrarea imaginilor video pe o perioadă mai lungă de timp și să primească notificări personalizate.

În prezent, Arlo Smart oferă posibilitatea de a detecta persoane, fiind transmise notificări în timp real când o cameră Arlo detectează o persoană. Noile funcții de detecție vor alerta utilizatorii când o mașină este parcată în fața casei, când un pachet este lăsat în fața ușii. Funcția de detecție a animalelor observă animalele de companie și cele sălbatice.

Share With: