HomeStiriBusiness & TehnologieBosch a crescut personalizarea software-ului de control acces

Bosch a crescut personalizarea software-ului de control acces

Bosch a îmbunătățit și mai mult ușurința cu care se fac operațiunile și nivelul de comoditate al software-ului de control acces Access Professional Edition (APE) în noua versiune 3.7.

Noua versiune a Access Professional Edition (APE) adaugă noi funcții precum puncte de întâlnire în cazul unor situații de urgență, personalizarea semnalelor, plus o administrare mai ușoară a drepturilor de acces ale utilizatorilor și a informațiilor, susținând companiile care trebuie să respecte cerințele General Data Protection Regulation (GDPR), se precizează într-un comunicat, pe boschsecurity.com.

Punctele de întâlnire pot fi setate de companii pentru ca angajații să folosească cardurile pentru a arăta că sunt în siguranță în caz de urgență. Setarea se face prin instalarea unui cititor de control acces al Bosch în punctul de întâlnire din afara clădirii. APE oferă informații în timp real despre evacuare pentru ca operatorii să acționeze imediat când angajații rămân în clădire. Având în vedere agitația din timpul evacuărilor, această măsură oferă informații valoroase pentru îmbunătățirea siguranței angajaților și reducerea îngrijorărilor celor care gestionează aceste situații în caz de urgență și poate fi instalat fără a fi nevoie să se investească într-un sistem separat.

O nouă funcție permite oferirea unui tratament special persoanelor importante. Spre exemplu, printre alte posibile configurații, CEO-ul companiei poate un mesaj de întâmpinare când apropie cardul de cititor sau pentru el liftul poate fi chemat automat.

O altă funcție poate permite personalului autorizat să deschidă permanent o ușă și apoi să dezactiveze această funcție, folosind cardul și un cod PIN.

În ceea ce privește respectarea cerințelor GDPR, APE 3.7 permite limitarea accesului la informațiile utilizatorilor dar la anumite persoane stabilite de administratorul sistemului. În plus, operatorii pot printa informațiile stocate despre utilizatori la cerere, iar informațiile personale și pozele sunt șterse automat în momentul ștergerii contului.

Share With: