HomeStiriBusiness & TehnologieBanca Românească își actualizează sistemul IT pentru o mai bună securitate
dispozitive-de-skimmer-biometrice-printre-amenintarile-asupra-bancomatelor

Banca Românească își actualizează sistemul IT pentru o mai bună securitate

protejarea-cardului-bancar-de-dispozitivele-care-incearca-sa-obtina-banii-de-pe-elBanca Românească a anunțat vinerea trecută vă întrerupe parțial sistemul de carduri pentru a efectua o actualizare menită să întărească securitatea și eficiența.

„Pentru asigurarea unui nivel maxim de securitate şi eficienţă, Banca Românească efectuează periodic activităţi de verificare, întreţinere si actualizare a aplicaţiilor şi a echipamentelor IT”, se arată într-un comunicat al băncii.

Ca urmare a unei astfel de activităţi, luni 13 mai 2019, între orele 5:00 şi 05:30, sistemul de carduri va fi disponibil partial.

Ne cerem scuze pentru eventualele probleme ce ar putea fi cauzate de această situaţie.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie 24/7 pentru mai multe informaţii”, se mai precizează în comunicat.

Cea mai recenta verificare similara a avut loc in data de 4 octombrie 2018 si a vizat operatiunile prin cardurile de debit si de credit emise sub sigla MasterCard si reteaua proprie de ATM-uri a bancii, scrie manager.ro.

In iulie 2017, Banca Nationala a Greciei, proprietara Bancii Romanesti, a semnat un acord cu OTP Bank Romania pentru vanzarea pachetului de 99,28% de actiuni detinute la Banca Romaneasca. Dupa ce Banca Nationala a Romaniei s-a opus acestei tranzactii, procesul de vanzare a fost reluat.

Share With: