HomeStiriBusiness & TehnologieASSA ABLOY pune la dispoziție programe de pregătire pe tot parcursul anului

ASSA ABLOY pune la dispoziție programe de pregătire pe tot parcursul anului

ASSA ABLOY pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul securității programe de pregătire în mai multe forme indiferent de perioada anului.

Indiferent de perioada anului – și de multe ori, a zilei – profesioniștii din domeniul securității au acces la resursele ASSA ABLOY care îi ajută să fie pregătiți în munca pe care o fac. ASSA ABLOY Academy a fost lansată în martie 2018 ca o consolidare a programelor de pregătire le organizației, scrie security.world.

Cursurile ASSA ABLOY Academy sunt cuprinzătoare și permit o dezvoltare profesională continuă pentru cei care trebuie să protejeze oamenii și clădirile acestora. Cursanții pot merge în centrele de pregătire din Statele Unite sau se pot pregăti online.

Cei care caută cele mai bune practici pentru protejarea persoanelor și a locurilor celor mai importante pentru clienți, ASSA ABLOY Academy este o sursă vitală de pregătire pentru cei care vor să devină experți în soluții de securitate pentru uși. ASSA ABLOY Academy oferă o varietate de cursuri online și cursuri cu instructori care acoperă cele mai importante subiecte pentru toți profesioniștii din industrie – instalatori, lăcătuși, administratori ai clădirilor, arhitecți și distribuitori – cu programe personalizate pentru fiecare tip de audiență, se precizează pe assaabloyacademy.com.

Indiferent de pregătirea necesară echipei care urmează cursul – că se referă la uși, tocuri, hardware, electronice sau educație de bază despre securitate – ASSA ABLOY Academy permite stabilirea unor date limită până când cursurile online trebuie terminate.

Share With: