HomeStiriBusiness & TehnologieASSA Abloy Hospitality devine ASSA Abloy Global Solutions în urma unei restructurări

ASSA Abloy Hospitality devine ASSA Abloy Global Solutions în urma unei restructurări

Assa Abloy Hospitality, care furnizează tehnologii de securitate avansate pentru industria hotelieră, se restructurează, devenind una dintre unitățile din subordinea Assa Abloy Global Solutions.

Assa Abloy Hospitality, care furnizează tehnologii de securitate avansate pentru industria hotelieră, a anunțat o restructurare ierarhică, devenind una dintre unitățile specializate pe mai multe piețe din subordinea Assa Abloy Global Solutions, scrie hospitalitynet.org.

Pe lângă misiunea de a „reimagina felul în care oamenii se mișcă prin lumea lor”, o forță puternică din spatele restructurării companiei este concentrarea pe investiții în faceri și soluții care pot fi extinse la nivel global. Asta va permite ASSA ABLOY Global Solutions să se ocupe în întregime de provocările de securitate unice și numeroase cu care se confruntă în zilele noastre diverse piețe din întreaga lume. Evoluția continuă a companiei a inclus și extinderea către piețe precum marină, îngrijirea bătrânilor, găzduirea studenților, administrarea bunurilor și logistică. ASSA ABLOY Global Solutions oferă un canal de vânzări direct dedicat fiecărei verticale de piață și asigură platforme, software și servicii de suport disponibile direct și personalizabile indiferent de regiune sau originea afacerii.

Suntem foarte mulțumiți de succesul pe care l-am avut cu modelul nostru organizațional de turism, care se concentrează pe una dintre verticalele noastre importante și creează soluții dedicate care îndeplinesc nevoi specifice ale pieței,” spune Christophe Sut, vicepreședinte executiv și șef al Global Technologies business al ASSA ABLOY Global Solutions, citat de securityinfowatch.com.

În timp ce piața hotelieră își va menține propria unitate specializată pentru turism în cadrul ASSA ABLOY Global Solutions, extinderea pe alte piețe permite companiei să asigure că gama cuprinzătoare de soluții este disponibilă pentru orice sector de piață, în timp ce oferă o expertiză foarte mare specifică industriei. Prin folosirea experienței acumulate în timpul lucrului cu diverse piețe, ASSA ABLOY Global Solutions va putea identifica și inova tehnologii suplimentare care pot fi personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărei tip de locație în parte.

ASSA ABLOY Global Solutions face parte din ASSA ABLOY, lider global în soluții de acces, din Suedia.

Share With: