HomeStiriBusiness & TehnologieArlo vine cu o nouă cameră de securitate Ultra 4K

Arlo vine cu o nouă cameră de securitate Ultra 4K

Arlo a anunțat, la sfârșitul lunii noiembrie, lansarea camerei de securitate Arlo Ultra, cu o rezoluție 4K Ultra HD, care va fi lansată în primul trimestru al lui 2019.

Arla a anunțat debutul camerei de securitate 4K, Arlo Ultra. Pe lângă îmbunătățirea rezoluției și oferirea posibilității de înregistrare HDR, camera fără fir include și un reflector de lumină integrat care putea fi cumpărat separat înainte, permițând înregistrarea de imagini color pe timp de noapte cu un câmp vizual de 180 de grade îmbunătățit față de Arlo 2 Pro, precizează theverge.com.

Camerele 4K sunt încă o raritate în 2018. Nest Cam IQ, care este o cameră de exterior ca Arlo Ultra are și ea un senzor 4K, dar transmite imagini care cel mai mult au 1080p. Cea mai înaltă rezoluție a Arlo Ultra ar trebui să facă mai ușoară observarea detaliilor fine, precum numărul de înmatriculare al mașinilor folosite de vizitatori nedoriți, deși Arlo spune că trebuie să plătești un abonament suplimentar dacă vrei sa stochezi imaginile în rezoluție 4K în cloud. (Dacă nu, un card microSD poate fi folosit pentru înregistrare locală).

Față de Arlo 2 Pro are în plus detecție smart a persoanei și posibilitatea de a iniția apeluri de urgență. Sistemul fără fir folosește o baterie, dar încă nu se știe la cât timp ar trebui reîncărcată. În cazul Arlo 2 Pro era vorba de șase luni. Și încă include microfoane care izolează zgomotul de fundal pentru a permite oamenilor să vorbească prin intermediul aplicației.

Camera este creată să reziste în orice condiții de climă, ceea ce permite să fie instalată oriunde, la interior sau la exterior. Include și o sirenă integrată care poate fi declanșată de detecția audio sau video sau poate fi declanșată de la distanță, precum și un abonament de un an la Arlo Smart Premier, conform 9to5mac.com.

Arlo Ultra nu permite integrarea cu HomeKit de la Apple, dar Arlo promovează un nou SmartHub pentru activarea funcțiilor IoT.

Arlo SmartHub vine împreună cu Arlo Ultra și se conectează la routerul utilizatorului pentru a oferi o acoperire Wi-Fi mai mare pentru camerele Arlo.

Arlo SmartHub gestionează influxul de informații care sunt transmise între cameră și contul cloud al utilizatorului. SmartHub oferă o rețea IoT mai sigură, dedicată dispozitivelor conectate. Acesta vine cu un card microSD pentru stocarea locală a imaginilor înregistrate de camerele Arlo, conform companiei.

Prețul noii camere și alte informații legate de data exactă la care va fi lansată oficial nu au fost încă date publicității.

Share With: