HomeStiriBusiness & TehnologieArlo adaugă o sonerie la portofoliul de camere de securitate

Arlo adaugă o sonerie la portofoliul de camere de securitate

Divizia de securitate pentru acasă a Netgear a mai adăugat un dispozitiv hardware în oferta sa, o sonerie video, numită Arlo Audio Doorbell.

Soneria este o componentă importată a portofoliului Arlo. Arlo Audio Doorbell seamănă cu soneriile competitorilor de la Ring sau Nest care trimite imagini video pe smartphone când cineva sună la ușă. Vizitatorii pot vorbi cu utilizatorul sau pot lăsa un mesaj, scrie techcrunch.com.

Soneria folosește două baterii AA care ar ține un an de zile sau poate fi legată la sistemul electric al casei.
Ceea ce este interesant legat de această sonerie este faptul că Arlo nu a încorporat funcționalitățile camerei direct în sonerie, fiind o măsură de reducere a costului și oferind flexibilitate utilizatorilor. De asemenea, camera poate fi sincronizată cu accesorii precum clopoței inteligenți ce pot fi instalați oriunde în casă pentru a semnala că cineva este la ușă.
Audio Doorbell este compusă dintr-un difuzor și un microfon, iar cei ce au o cameră Arlo o pot folosi pentru a avea o imagine a vizitatorului, scrie theverge.com.

Momentan nu pare că oferă o sonerie inteligentă cu o cameră integrată, cei care vor să aibă și imagini video trebuie să instaleze camera separat.

Netgear spune că soneria și clopoțelul inteligent vor fi disponibile în această toamnă, chiar dacă nu a anunțat cât vor costa.

Share With: