HomeStiriBusiness & TehnologieAmazon transformă Echo în sistem de securitate

Amazon transformă Echo în sistem de securitate

Amazon adaugă noi funcții pentru Echo care transformă dispozitivul într-o piesă de pază a unui sistem de securitate inteligent.

Amazon adaugă noi funcții pentru Echo care transformă dispozitivul într-o piesă de pază a unui sistem de securitate inteligent. Deoarece difuzoarele echo ascultă continuu vor putea începe să asculte sunetele de sticlă spartă, sau ale unei alarme declanșată de fum sau monoxid de carbon, scrie theverge.com.

Funcția se numește Alexa Guard și nu funcționează în permanență. Ea poate fi activată în momentul în care propietarul pleacă de acasă. Utilizatorul trebuie să îi spună asistentului de voce că pleacă. Din acel moment, sistemul începe monitorizarea și este pregătit să trimită alerte.

Pe lângă monitorizarea sunetelor, Alexa va putea regla luminile din casă dacă sunt montate becuri conectate la internet, pentru a părea că cineva este acasă și se miscă prin locuință. Amazon spune că luminile ar trebui să fie controlate în moduri care par normale, folosind inteligența artificială.
Alexa Guard va fi integrat și cu multe dintre produsele de securitate ale companiei printre care se numără și cele obținute prin achiziția Ring și Blink.
anunțul a fost făcut public în cadrul unui eveniment al Amazon care a avut loc în Seattle. Compania nu a oferit chiar foarte multe detalii, dar a promis că oferta sa face parte dintr-o ofertă de securitate mult mai mare, scrie techcrunch.com.

Cu această ocazie, compania a anunțat și lansarea noii camere Ring Stick Up, o cameră pe baterii care poate fi montată și în afara locuinței.

Camerele Ring Stick Up sunt menite pentru a funcționa în interiorul, dar și în exteriorul locuinței, pentru a îmbunătății și mai mult securitatea din jurul caselor și cartierelor. Aplicația Ring Neighbors este un instrument în plus care ajută șa reducerea infracțiunilor din cartierele de pe întreg globul. Camera poate fi precomandată și va începe să fi vândută pe 18 octombrie, scrie businesswire.com.

Share With: