HomeStiriBusiness & Tehnologie348 de milioane de camere vor fi conectate până în 2023 la nivel mondial
piata-globala-de-supraveghere-video-ca-serviciu-va-depasi-5-miliarde-de-dolari-pana-in-2022

348 de milioane de camere vor fi conectate până în 2023 la nivel mondial

echipamentele-de-supraveghere-video-ale-producatorilor-din-china-ar-putea-fi-interzise-in-agentiile-suaUn nou raport al ABI Research prevede o creștere a numărului de camere de supraveghere conectate, ajungând la 348 de milioane de camere până în 2023.

Conform unui nou raport al ABI Research, se așteaptă ca piața globală de camere video de supraveghere să ajungă la 348 de milioane de camere conectate până în 2023, generând venituri din servicii de aproximativ 12 miliarde de dolari, scrie securityinfowatch.com.

Ryan Harbison, analist de cercetare al ABI Research, spune că odată cu trecerea de la analog la IP și capacități de analiză direct pe dispozitiv, furnizorii de supraveghere video oferă în continuu camere conectate și servicii pentru acestea cu o valoare puternică.

Inițial, Harbison a spus că modelul VSaaS (Video Surveillance-as-a-Service) a fost dezvoltat pentru a crea pe piață noi oportunități pentru obținerea de venituri având în vedere creșterea standardizării produselor hardware pentru video. În plus, Harbison a spus că furnizorii și-au dat seama că aduc o valoare substanțială prin integrarea imaginilor video cu alte sisteme de securitate, precum control acces și alarmele la intruziune.

ai mulți furnizori de soluții oferă acum servicii profesionale extinse precum integrarea de sisteme, instalarea de dispozitive și personalizarea soluțiilor pentru utilizatorii finali. Aceste servicii sunt importante pentru toate instalările, și prin urmare, serviciile profesioniste de supraveghere video vor genera venituri de 10 miliarde de dolari la nivel mondial în 2023.

În Statele Unite, există oportunități suplimentare pentru furnizorii din afara Chinei din cauza faptului că guvernul a interzis folosirea echipamentelor de supraveghere video fabricate de producători chinezi. Furnizorii de servicii profesioniste pot profita pentru a ajuta entitățile din SUA să înlocuiască echipamentele interzise cu sisteme care respectă regula, conform lui Harbison, citat de securitysales.com.

Harbison atrage atenția că în mare parte China va achiziționa dispozitive de la producătorii chinezi. Pe termen scurt, producătorii ar trebui să se axeze pe piața din SUA.

Concluzia lui Harbison este că producătorii care se axează pe soluțiile cu valori potrivite pentru piețele potrivite își pot maximiza profiturile.

Share With: