HomeStiriAgendaSeptembrie 2018: Expoziția de Securitate din Essen, Germania

Septembrie 2018: Expoziția de Securitate din Essen, Germania

Expoziția de soluții pentru Securitate de la Essen de anul acesta va avea loc în perioada 25-28 septembrie.

Târgul de top care are loc în Germania, la Essen recunoalte nevoia sectorului de securitate și se pune pe un nou nivel: pe viitor, security essen va fi împărțită în șase categorii supraordonate, se precizează pe security-essen.de.

De asemenea, 13 companii din sectorul de securitate sunt la un pas distanță de Security Innovation Award, au ajuns în runda finală. 75 de companii s-au înscris inițial la categoriile Technology & Products, Services și Fire Prevention precum și la o nou categorie numită “Cyber Security / Economic Security”. uriul a selectat finaliștii, care acum sunt invitați să își prezinte inovațiile care vor fi premiate cu distincții de aur, argint și bronz.

Finaliștii, în ordinea alfabetică, sunt următoarele companii: 360 Vision Technology Ltd, Amaryllo International B.V., FSB Franz Schneider Brakel GmbH & Co. KG, GroupKom GmbH, Gunnebo Deutschland GmbH, innogy SE, InnoSenT GmbH, ip.access, Jansen Tore GmbH & Co. KG, KÖTTER Security, Senstar GmbH, Süd-Metall Beschläge GmbH și UrbanAlps AG Switzerland.

Diverese companii își anunță an de an participarea la Security Essen, iar anul acesta nu face excepție. OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, vă invita la standul său de anul acesta, conform securityportal.ro.

Share With: