HomeStiriAgendaIntersec 2019: Târg de top din domeniul securității, siguranței și prevenirii incendiilor
targul-de-top-intersec-2018-securitate-siguranta-si-protectie-antiincendiu

Intersec 2019: Târg de top din domeniul securității, siguranței și prevenirii incendiilor

targul-de-top-intersec-2018-securitate-siguranta-si-protectie-antiincendiuÎn perioada 20-22 ianuarie 2019 se desfășoară în Dubai târgul de securitate, siguranță și protecție anti-incendiu, Intersec.

Influența acestui târg s-a răspândit nu doar dincolo de Orientul Mijlociu, Africa și subcontinentul indian, ci a depășit cu mult aceste granițe, oferind cele mai noi soliții de securitate și siguranță și noi oportunități de la cele mai bune nume din domeniul securității, se menționează pe site-ul Intersec.

Târgul de top se află anul acesta la cea de-a 21-a ediție.

La Intersec 2019 participă peste 1.300 de expozanți care vor arăta o gamă cuprinzătoare de produse precum cele destinate securității comerciale, securității cibernetice, smart home, incendii și salvare, siguranță și sănătate, securitate internă și poliție, produse de securitate fizică și securizarea perimetrului și inovații, toate într-un singur loc.
În domeniul securității comerciale sunt prezentate produse precum sisteme de monitorizare, supraveghere video, TVCI, DVR, management și analiză video, control acces, sisteme de autentificare, biometrie/RFID, automatizarea casei si a clădirilor, porți, încuietori, sisteme de protecție a perimetrului, servicii de pază și altele.

Pentru domeniul securității informațiilor, expozanții vin în cadrul târgului cu token-uri de identificare, securitate a internetului, software antivirus, filtre anti-SPAM, monitorizarea conținutului, protecție software.

Anul acesta se vor face demonstrații de stingere a incendiilor și salvare a victimelor și vor putea fi văzute în acțiune drone de ultimă generație.

Share With: