HomeStiriAgendaExpoziția și conferința de securitate Global Security Exchange (GSX) a ASIS

Expoziția și conferința de securitate Global Security Exchange (GSX) a ASIS

Altădată numită ASIS Annual Seminar and Exhibits, expoziția și conferința de securitate Global Security Exchange (GSX) va avea loc în perioada 23-27 septembrie 2018 la Las Vegas Convention Center.

ASIS International a anunțat că schimbă numele conferinței anuale de securitate ASIS Annual Seminar and Exhibits cu Global Security Exchange (GSX) la sfârșitul anului trecut, conform securityportal.ro

Pentru Ron Rosenbaum, director al departamentului global de marketing și dezvoltare a afacerii al ASIS International, decizia de a schimba numele conferinței de securitate anuale este rezultatul unui progres și a direcției în care se îndreaptă asociația.

Programul de educație GSX condus de ASIS, InfraGard și ISSA va consta în peste 300 de sesiuni, fiecare creată pentru a oferi aspecte importante valoroase, de la care se poate acționa, pentru a ajuta la definirea strategiei de securitate de acum și din viitor.

Produsele expuse vor include întregul spectru al industriei de securitate – de la vasta realitate la robotică și de la control acces la alarme. Expoziția GSX va fi transformată într-un mediu de învățare tip laborator care include cele mai noi soluții de securitate și demonstrează inovația în acțiune.

Sponsorii evenimentului global au fost împărțiți în trei categorii: Platinum, Gold și Silver. Printre parteneri se numără Building Services Management, DSA, LPF. Printre sponsori se numără: Live Safe, Allied Universal, Hanwha Techwin America, BoonEdam, Johnson Confrols, Dahua Technology, ONVIF și Axis Communications.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.gsx.org/

Share With: