HomeStiriAgendaA doua ediție a expoziției de securitate Global Security Exchange
A doua ediție a expoziției de securitate Global Security Exchange

A doua ediție a expoziției de securitate Global Security Exchange

A doua ediție a expoziției de securitate Global Security ExchangeCea de-a doua ediție a expoziției și târgului de securitate Global Security Exchange (GSX) va avea loc în perioada 8-12 septembrie 2019 în Chicago.

Global Security Exchange (GSX) este singurul eveniment din Statele Unite care aduce împreună profesioniști din domeniul securității de pe toate piețele din lumea întreagă pentru a se conecta, învăța și reinvesti în industrie, se precizează pe site-ul evenimentului: www.gsx.org.

La expoziție vor fi reprezentate peste 110 țări. Până în prezent s-au înregistrat peste 20.000 de participanți. Numărul expozanților depășește 550.

Expoziția și conferința de securitate GSX este organizată de ASIS International. GSX este noul nume dat conferinței anuale de securitate ASIS Annual Seminar and Exhibits. În 2018 a fost prima dată când conferința de securitate s-a desfășurat sub noul nume, conform securityportal.ro.

Global Security Exchange (GSX) 2019 va combina o expoziție cu un program complet de sesiuni educative profesionale, oportunități de socializare și reuniunea anuală a profesioniștilor de top din lumea întreagă care se ocupă cu protecția oamenilor, proprietăților și bunurilor, scrie sourcesecurity.com.

GSX caută să atragă mai mulți participanți în holul expoziției prin poziționarea de evenimente educative pe lângă cele mai noi expoziții de tehnologie și echipamente. La etajul dedicat expoziției se vor găsi și noi programe îmbunătățite precum scenele X Learning, 3D Learning Theater (care include drone, roboți și apărare), Pitch Competition și premii pentru produse inovative.

X Learning reprezintă o serie de sesiuni experiențiale. GSX are și un sector dedicat noilor companii care vin cu noi tehnologii. Pitch Competition aduce împreună antreprenori, investitori și lideri ai industriei care vin să prezinte diverse idei în curs de dezvoltare. Există și un concurs pentru trăgători de elită sponsorizat de Smart Simulators și SB Tactical care va permite concurenților care se înscriu cu 20 de dolari să concureze pentru marele premiu de 500 de dolari în fiecare zi.

Peste 300 de cursuri în domeniul securității, plus cursuri certificate înaintea conferinței vor oferi profesioniștilor din domeniul securității expertiza necesară pentru a-și îmbunătății dezvoltarea carierei. 17 domenii educaționale vor servi nevoile profesioniștilor în securitate interesați de subiecte care variază de la continuitatea afacerii la prevenirea infracțiunilor, legi și etică în securitatea națională, securitatea informației și securitate fizică și operațională.

Share With: