HomeStiriSecuritate ITSamsung spune că Galaxy S10 va primi actualizări de securitate lunare
sa

Samsung spune că Galaxy S10 va primi actualizări de securitate lunare

Samsung lanseaza un blog de securitateSamsung anunță schimbări cu privire la actualizările de securitate. Galaxy S10 va primi actualizări de securitate lunare, în timp ce Galaxy S7 va primi actualizări de securitate de patru ori pe an.

Samsung a confirmat că Galaxy S10, S10+ și S10e vor primi actualizări de securitate lunare. Informația a fost confirmată de Samsung pe pagina Samsung Android Security Updates. Deși nu este ceva surprinzător, este o veste bună, conform phonedog.com.

Între timp, telefoanele Galaxy S7 și S7 edge nu vor mai primi actualizări de securitate lunare. Samsung a spus că acestea vor primi mai puține actualizări de securitate, câte una în fiecare sfert de an. Galaxy S7 Active continuă să primească actualizări de securitate lunare.

Deși poate fi dezamăgitor că Galaxy S7 și Galaxy S7 edge nu vor mai primi actualizări de securitate lunare, faptul că vor continua să primească actualizări de securitate, chiar dacă nu la fel de des, este ceva bun.

Samsung este deseori criticată pentru viteza cu care lansează actualizări de securitate pentru clienți. În afara dispozitivelor care sunt afectate de modificările aduse la programul actualizărilor de securitate, dispozitivele Galaxy Note 9, familiile de dispozitive S9 și S8 și Galaxy Note 8 vor continua să primească actualizări de securitate lunare, conform 9to5google.com.

Samsung lansează în general în fiecare lună actualizări de securitate care de multe ori sunt disponibile spre sfârșitul lunii și restricționate pentru anumite variante din anumite regiuni. Este ciudat că modelele din SUA, cele mai populare modele, au parte de actualizări de securitate lunare.

În plus la lista de dispozitive cu actualizări de securitate de patru ori pe an au fost adăugate tablete, chiar și recent anunțata Galaxy Tab S5e 10.5. De asemenea, în această listă se regăsesc Galaxy View 2, Tab A 10.1 (2019) și Tab A Plus 8 (2019), dar și Galaxy A2 Core, A20, A40 și A70.

Share With: