HomeStiriSecuritate ITMozilla angajează un nou vicepreședinte pentru departamentul de securitate

Mozilla angajează un nou vicepreședinte pentru departamentul de securitate

Mozilla a anunțat că fostul director executiv al Google, Alan Davidson, va fi noul vicepreședinte al departamentului de Tactică, Încredere și Securitate al Companiei.

Mozilla, compania din spatele browser-ului gratuit Mozilla, a anunțat că l-a angajat pe Alan Davidson, fost director în cadrul Google, pe postul de vicepreședinte al departamentului de Tactică, Încredere și Securitate la nivel global, scrie tomshardware.com.

Mozilla spune că l-a angajat pe Davidson pentru a se ocupa de probleme precum securitate, conformarea la reguli, investigații și nu numai. Davidson va răspunde față de Denelle Dixon, Chief Operating Officer al Mozilla.

Davidson va stabili politicile publice și va supraveghea echipele de securitate și încredere – care vor promova direcția funcțiilor de securitate și intimitate, scrie mybroadband.co.za.

„De 15 ani, Mozilla este o forță motorie pentru internet gratuit și deschis, construind produse gratuite cu o confidențialitate și funcții de securitate de top în industrie,” spune Davidson. „sunt încântat să mă alătur unei organizații atât de dedicată punerii utilizatorul pe primul loc și transformării tehnologiei într-o forță bună în viețile oamenilor.”

Davidson a mai lucrat anterior cu Mozilla ca Tech Policy Fellow.

Share With: