HomeStiriSecuritate ITIndiegogo facilitează emiterea de token-uri digitale folosind tehnologia blockchain

Indiegogo facilitează emiterea de token-uri digitale folosind tehnologia blockchain

Indiegogo, un site popular pentru campaniile de strângere de fonduri, se extinde pe piața de criptomonede, permițând companiilor să vândă token-uri digitale sub formă de titluri de rentă.

Indiegogo, unul dintre cele mai mari site-uri de strângere de fonduri, se extinde pe piața de criptomonede, permițând companiilor să vândă token-uri digitale sub formă de titluri de rentă. Acestea vor fi emise de Aspen Digital care se ocupă cu investițiile în imobiliare, scrie btcmanager.com.

Conform CNBC, Indiegogo s-a lansat pe piața de criptomonede în decembrie 2017 când a început să susțină initial coin offering (ICO).

Luxuriosul hotel St. Regis Aspen este una dintre cele mai mari propietăți din Statele Unite care testează folosirea de token-uri digitale. Deținătorii hotelului spun că tehnologia blockchain are un potențial imens și de aceea au ales să facă asta.

CNBC a menționat declarația companiei care precizează că lucrează împreună cu brokerii de criptomonede ai companiei Templum pentru a oferi investitorilor token-uri cu titluri de rentă, numite ‘Aspen Coins’. Aceasta este prima ofertă de acest fel a platformei. Investitorii vor putea să dețină indirect pachete de acțiuni REIT Aspen Digital, care deține hotelul din stațiunea St Regis, scrie bitcoin.com.

Investitorii vor putea participa folosind dolari, bitcoin și Ethereum, iar ofertele vor putea fi accesate doar de investitori acreditați, conform Securities and Exchange Commission din Statele Unite.

Share With: