HomeStiriSecuritate FizicaUn hoț i-a returnat banii femeii pe care voia să o jefuiască VIDEO
Un hoț i-a returnat banii femeii pe care voia să o jefuiască VIDEO

Un hoț i-a returnat banii femeii pe care voia să o jefuiască VIDEO

Un hoț i-a returnat banii femeii pe care voia să o jefuiască VIDEOUn hoț din China, înarmat cu un cuțit, a vrut să jefuiască o femeie care tocmai scosese bani de la bancomat, dar i-a dat înapoi după ce a văzut cât îi mai rămăsese în cont.

Un incident surprinzător a avut loc în China. Un hoț a returnat banii furați de la victima sa după ce a verificat cât îi mai rămăsese în cont. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Conform Shanghaiist, imaginile înregistrate de camerele CCTV ale băncii ICBC din orașul Heyuan arată cum o femeie efectuează o retragere de bani de la un ATM. Un bărbat înarmat cu un cuțit vine în spatele ei, relatează ndtv.com.

Femeia, speriată, i-a dat hoțului cei 2.500 de yuani pe care îi scosese din bancomat. Hoțul i-a cerut să îi arate cât mai are în cont. Totuși, după ce a văzut soldul contului și a realizat că femeia nu mai avea niciun ban rămas și-a schimbat atitudinea. Imaginile video arată că bărbatul zâmbește și îi înapoiază banii femeii.

Incidentul a avut loc pe 16 februarie în jurul orei locale 22.00. Gestul aparent onorabil al hoțului nu l-a salvat totuși de a fi arestat de autoritățile locale, conform nextshark.com.

Share With: