HomeStiriSecuritate FizicaUn cuplu care a câștigat la loterie acuzat de furt din locuințe
Un cuplu care a câștigat la loterie acuzat de furt din locuințe

Un cuplu care a câștigat la loterie acuzat de furt din locuințe

Un cuplu care a câștigat la loterie acuzat de furt din locuințeUn cuplu care în 2016 a câștigat la loterie a fost arestat recent pentru mai multe furturi din locuințe.

Când un cuplu din statul Michingan, SUA, a câștigat la loterie 500.000 de dolari în 2016, cei doi au spus că vor să își schimbe viața. Aparent au făcut asta, dar într-un mod greșit, scrie nbcnews.com.

Stephanie Harvell, în vârstă de 28 de ani și Mitchell Arnswald au fost acuzați de o serie de furturi din locuințe, iar poliția a declarat că sunt suspectați de spargerea câtorva case din zona Bay County în ultimele două luni. Multe dintre spargeri erau date în timpul zilei când proprietarii erau la muncă.

În 2016, când cei doi soți au câștigat la loterie, Harvell declarase că plănuiesc să cumpere o casă și o mașină cu banii câștigați și restul să îi păstreze pentru educația celor două fiice.

În schimb, Harvell și Arnswald au fost acuzați de spargerea unei locuințe și deținerea de instrumente de spargere, vineri, 30 august, a declarat șeriful din Bay County, Troy Cunningham.

Peste zeci de furturi prin spargere au avut loc în Comitatul Bay, încă câteva – în comitatele vecine. Poliția a remarcat stilul specific criminalilor – aceștia întotdeauna pătrundeau în case în orele zilei atunci, când proprietarii lipseau, scrie noi.md.

La 29 august poliția a primit un apel privind următorul furt. În curând asistenții șerifului au observat un SUV asemănător celui din descrierea martorilor. În mașină se aflau două persoane: Stephanie Harvell în vârstă de 28 de ani și soțul ei, Mitchell Arnswald, în vârstă de 29 de ani. În cadrul percheziției asupra lor au fost găsite lucrurile furate.

Cei doi au fost arestați și nu au putut să plătească cauțiunea stabilită de judecător, rămânând în închisoare.

După ce au obținut un mandat de percheziție pentru casa în care locuia cuplul, poliția spune că ar fi recuperat obiecte care îi incriminează în cazul spargerilor în plină zi care au avut loc în ultimele două luni, scrie newsweek.com.

Arnswald și Harvell, care încă nu au putut plăti cauțiune de 50.000 de dolari, vor avea parte de o audiere preliminară pe 18 septembrie.

Share With: