HomeStiriSecuritate FizicaTrei persoane și un copil de 12 ani au jefuit o benzinărie din Teleorman
Trei persoane și un copil de 12 ani au jefuit o benzinărie din Teleorman

Trei persoane și un copil de 12 ani au jefuit o benzinărie din Teleorman

Trei persoane și un copil de 12 ani au jefuit o benzinărie din TeleormanPatru persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au reușit să sustragă peste 22.000 de lei dintr-o benzinărie din Teleorman. Suspecţii au fost prinşi în trafic de poliţiştii rutieri.

Poliţiştii din Turnu Măgurele au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la faptul că, dintr-o benzinărie din municipiu, situată pe Şoseaua Alexandriei, a fost sustrasă suma de peste 22.000 de lei, scrie national.ro.

Doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 52 de ani, împreună cu un minor de 12 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Teleorman, profitând de neatenţia angajaţilor benzinăriei care efectuau schimbul de tură, ar fi sustras suma de 22.600 de lei, după care au plecat cu un autoturism spre Alexandria, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Polițiștii i-au oprit pe suspecți în trafic și i-au dus la audieri. Poliţiştii au deschis dosar penal și fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, scrie libertatea.ro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, poliţiştii au fost sesizaţi joi seara, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, despre faptul că dintr-o benzinărie din Turnu Măgurele au fost furaţi peste 22.000 de lei, relatează Mediafax.

Cei patru, doi bărbaţi, o femeie şi un copil de 12 ani, au plecat cu o maşină şi au fost opriţi în trafic de poliţiştii rutieri, pe raza comunei Crângu. Cele patru persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Share With: