HomeStiriSecuritate FizicaTineri reținuți pentru furtul unor plite electrice dintr-un cămin din Timișoara
tineri reținuți furt plite

Tineri reținuți pentru furtul unor plite electrice dintr-un cămin din Timișoara

tineri reținuți furt pliteDoi tineri au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de furtul unor plite electrice dintr-un cămin din Complexul Studențesc din Timișoara.

Doi tineri, de 20 și 22 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost prinși că au furat patru plite electrice dintr-un cămin din Complexul Studențesc din Timișoara, scrie tion.ro.

Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Totodată, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri și recuperării întregului prejudiciu cauzat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii Secției 2 Timișoara au depistat doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, bănuiți de furtul unor bunuri dintr-un cămin studențesc, relatează pressalert.ro.

La data de 10-11 august 2019, polițiștii Biroului Centru Universitar Timișoara au fost sesizați despre furtul a 4 plite electrice dintr-un cămin studențesc din Complexul Studențesc. Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 2 Timișoara, care în urma investigațiilor efectuate, au depistat doi tineri de 20 și 22 de ani, din Hunedoara și Caraș-Severin, bănuiți de comiterea faptei. Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Totodată, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Timiș”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Cei doi s-au ales cu un dosar penal pentru furt. Politistii n-au reusit sa recupereze prejudiciul si continua cercetările pentru a afla daca au mai săvârșit si alte infractiuni in zona campusului, scrie opiniatimisoarei.ro.

În Sibiu, un bărbat a fost reținut recent, fiind bănuit de furt de produse electronice dintr-o locuință. La data de 19 august polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Harghita. Acesta este bănuit că, în perioada 27 iulie – 5 august 2019, „ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe strada Xenopol din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras bunuri electronice”, anunță IPJ Sibiu, citat de turnulsfatului.ro.

Share With: