HomeStiriSecuritate FizicaTentativă de jaf la spitalul județean Arad
agent-de-paza-al-unei-biserici-ranit-cu-un-cutit

Tentativă de jaf la spitalul județean Arad

inarmat-cu-un-cutit-a-jefuit-o-casa-de-amanet-din-avrig-videoUn hoț a fost surprins de o asistentă într-un vestiar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Acesta ar fi amenințat-o cu un cuțit.

Un hoț a intrat în vestiarele Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar în momentul în care căuta prin dulapuri, a fost surprins de o infirmieră. Potrivit primelor informații, infirmiera ar fi fost amenințată cu un cuțit, scrie mondonews.ro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au confirmat faptul că o femeie a fost amenințată de un bărbat în incinta spitalului.

Sursele din cadrul instituției spitalicești susțin că este vorba despre un individ care ar fi intrat, în jurul orei 5:00, într-un vestiar al personalului de pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), aflat la etajul al doilea al spitalului. Acesta ar fi fost surprins de către o infirmieră, în timp ce scotocea prin dulapuri, iar ulterior, probabil panicat, ar fi amenințat-o pe femeie, relatează specialarad.ro.

Totodată, momentan nu se știe exact dacă individul surprins în vestiarul personalului de la ATI a reușit sau nu să și fure ceva. Este totuși interesant cum a reușit individul să ajungă la etajul doi al clădirii spitalului, având în vedere că agenții de pază sunt la tot pasul prin spital. Dulapurile personalului, cele în care individul căuta, erau încuiate toate, așadar acesta le-a spart încuietorile înainte.

Share With: