HomeStiriSecuritate FizicaTentativă de jaf la o casă de schimb valutar: Hoții au fost prinși în flagrant
Tentativă jaf la o casă de schimb valutar: Hoții au fost prinși în flagrant

Tentativă de jaf la o casă de schimb valutar: Hoții au fost prinși în flagrant

Tentativă jaf la o casă de schimb valutar: Hoții au fost prinși în flagrantDoi tineri au încercat să jefuiască o casă de schimb valutar, în noaptea de miercuri spre joi, dar au fost prinși în flagrant de polițiști, în Aleşd.

Potrivit Poliţiei Bihor, doi tineri cu vârste de 16, respectiv 19 ani, ambii din Aleşd, au încercat să intre în casa de schimb valutar în noaptea de miercuri spre joi, cu puţin înainte de ora 2, fiind surprinşi, însă, de poliţiştii de ordine publică aflaţi în patrulare în zonă, scrie banatulazi.ro.

Joi, 31 ianuarie 2019, în jurul orei 01.53, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în flagrant delict doi tineri, de 19 și 16 ani, din Aleșd, respectiv din comuna Borod, județul Bihor, în timp ce încercau să pătrundă, prin efracţie, în incinta unei societăți comerciale cu profil de schimb valutar, din Aleşd, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Bihor.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii aleșdani i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri bănuiți de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Share With: