HomeStiriSecuritate FizicaTentativă de furt la o casă de schimb valutar din Brăila
Tentativă de furt la o casă de schimb valutar din Brăila

Tentativă de furt la o casă de schimb valutar din Brăila

Tentativă de furt la o casă de schimb valutar din BrăilaUn bărbat este acuzat de tâlhărie după ce i-a smuls câteva sute de euro din mână unei femei într-o casă de schimb valutar.

Luni, 7 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-ar fi sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar, din municipiul Brăila, informează adevarul.ro.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, din spatele acesteia din urmă, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii. Aceasta s-ar fi luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tâlhăria a avut loc la o casă de schimb valutar de pe Calea Călăraşilor. O femeie a venit să schimbe bani, însă un individ a văzut totul şi i-a smuls din mână suma încasată de la operatoare. Persoana vătămată s-a luptat cu tâlharul, apoi agentul de pază l-a imobilizat şi a chemat Poliţia. Tâlharul a ajuns la arest, scrie obiectivbr.ro.

Infracțiunea a avut loc în jurul orei 14.00. Poliţiştii au fost  sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-a sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar.

Un alt furt a avut loc pe 4 octombrie în vestiarul unei clinici din Beclean.

La data de 4 octombrie 2019, o femeie de 34 de ani, din Nimigea a sesizat faptul că, la data de 30 septembrie, în timp ce se afla în vestiarul unei clinici din Beclean, i-a fost sustrasă suma de 480 lei dintr-un portmoneu, relatează dej24.ro.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat, în aceeași zi, pe un tânăr de 17 ani, care locuiește în Bistrița, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. Acesta și-a recunoscut fapta, iar prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, asupra sa fiind găsită diferenţa de bani, respectiv cei 220 de euro. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. La data de 8 octombrie, individul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Share With: