HomeStiriSecuritate FizicaSurprins de camera de supraveghere in timp ce fura haine VIDEO
Surprins de camera de supraveghere in timp ce fura haine VIDEO

Surprins de camera de supraveghere in timp ce fura haine VIDEO

Surprins de camera de supraveghere in timp ce fura haine VIDEOUn tânăr a fost surprins de camera de supraveghere în timp ce fura haine din magazinul unui mall din Suceava.

Un tânăr a fost înregistrat de o cameră video în timp ce fură haine dintr-un magazin din complexul comercial Iulius Mall Suceava, scrie monitorulsv.ro.

Furtul a fost comis sâmbătă, la ora 14.30. O tânără l-a observat pe hoț și a alertat-o pe una din angajate. Autorul a reușit să dispară înainte de a fi alertat personalul de pază. În total ar fi vorba de cinci produse furate.

Individul a fost surprins de camerele de supraveghere iar imaginile au fost postate pe o retea de socializare. Tanarul, care a filat mai intai magazinul si a vazut ca nu era vanzatoarea acolo, intra in magazin, se face ca este interest de marfuri, le priveste, dupa care, atunci cand crede ca nu e vazut de nimeni, pune mana pe o haina de blana si pleaca cu ea, scrie informatiata.ro.

Tânărul a reusit sa plece in final cu doua geci de piele si trei blanuri, in valoare totala de 20.000 de lei, profitand de neatentia angajatilor magazinului respectiv. Proprietarii magazinului dar si politistii fac un apel ca cei care il recunosc pe individul cu ochelari de soare din imagini sa sune la 112.

De altfel politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru prinderea hotului.

 

Miercurea trecută, Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au anunțat că efectuează cercetări faţă de trei tineri, de 16, 17 și 26 de ani, bănuiți de furt din societate comercială, după ce ar fi fost surprinși, de agenţii de pază, în timp ce sustrăgeau bunuri, conform IPJ Timiș.

La data de 04 ianuarie 2019,în jurul orelor 13:25 poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori au fost depistați de agenţii de pază ai unei societăți comerciale, situate pe strada Aristide Demetriade, în timp ce sustrăgeau diferite bunuri, respectiv 2 parfumuri in valoare de 954 de lei. Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeași zi au mai sustras 7 parfumuri în valoare de 2.817 lei din aceeași societate comercială.

În jurul orelor 18:50, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 26 de ani, a fost depistat de agenții de pază ai societății respective în timp ce sustrăgea un parfum în valoare de 305 lei. În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Share With: