HomeStiriSecuritate FizicaSatu Mare: Acțiune de verificare a obiectivelor asigurate cu pază
ipj-prahova-firme-de-paza-controlate-de-politisti

Satu Mare: Acțiune de verificare a obiectivelor asigurate cu pază

politia-verifica-modul-de-asigurare-contra-efractieiPolițiști de ordine publică din Satu Mare au desfășurat o acțiune de verificare a obiectivelor asigurate cu pază și a activității personalului de pază.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în perioada 8 – 10 februarie 2019, mai mute acţiuni, pe diferite linii în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică şi de combatere şi prevenire a accidentelor rutiere, pe raza judeţului, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de 5.700 de lei.

În noapte de 9/10 februarie 2019, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Satu Mare pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru descurajarea actelor de încălcare a legii ce reglementează activitatea de pază şi protecţie şi respectarea obligaţiilor prevăzute de lege de către personalul cu atribuţii în domeniul pazei, precum şi pe linie economică.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat peste 40 de persoane, au verificat 9 unităţi economice, au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.700 de lei.

Share With: