HomeStiriSecuritate FizicaPrins de agentul de pază în timp ce încerca să fure bani și țigări
cate-persoane-lucreaza-in-domeniul-securitatii-in-olanda

Prins de agentul de pază în timp ce încerca să fure bani și țigări

avantajele-si-dezavantajele-avansului-tehnologic-pentru-expertii-in-securitatePolițiștii vasluieni au reținut un bărbat bănuit de furtul de țigări și a unei sume de bani, fiind surprins de agentul de pază al unui magazin.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Voinești a pătruns duminică seară într-o societate comercială din incinta unei piețe agro-alimentare din municipiul Vaslui și a sustras 80 de țigarete și suma de 90 de lei. În timp ce se afla în interiorul clădirii, acesta a fost surprins și imobilizat de către un agent de pază care a solicitat imediat intervenția poliției, scrie estnews.ro.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii oferă o serie de recomandări pentru vasluienii care au firme, pentru protecția optimă a acesteia. Conform acestora este necesar să instalați un sistem de alarmă contra efracției și asigurați-vă că acesta este pus în funcțiune. Montați un sistem de supraveghere și înregistrare video. Conectați sistemul de alarmare la un dispecerat de monitorizare.

Furtul a avut loc la doar cinci zile de la reținerea a trei persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, conform securityportal.ro.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 octombrie 2018, trei persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, bănuite de comiterea furtului, însoţiţi de un minor în vârstă de 14 ani, au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Vaslui şi au sustras mai multe unelte de tâmplărie. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este de aproximativ 3.900 lei.

Share With: