[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Polițiștii au reținut un tânăr bănuit că a jefuit o sală de jocuri din județul Constanța

Poliţiştii constănţeni au reținut un tânăr bănuit că a jefuit o sală de jocuri din localitatea 23 August, judeţul Constanţa, acum aproximativ o lună.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 August au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă”, arata Poliţia Constanţa, la 24 aprilie, conform securityportal.ro.

”Colegii mei au fost sesizați că o persoană a pătruns în incinta unei societăți comerciale de jocuri de noroc și prin amenințare cu un cuțit ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă. Din datele noastre ar fi vorba de suma de 9.000 de lei. Înainte de a pătrunde în societatea comercială, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate. Colegii mei au întocmit un dosar de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a afirmat Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că vinovat de comiterea infracţiunii este un tânăr în vârstă de 18 ani, din 23 August. La data de 15 mai, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii 23 August si a municipiului Mangalia. Ulterior, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsite de libertate în mod ilegal, relatează Mediafax.

Tânărul, elev în clasa a XII a la un liceu din Mangalia, a fost arestat preventiv, pe 30 de zile, de judecătorii din Constanța pentru fapta sa, precizează evz.ro.

Tânărul de 18 ani a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Tribunalul Constanța a dispus, joi după amiază, arestarea preventivă pe 30 de zile a elevului care astfel își va petrecere sfârșitul liceului în Arestul IPJ Constanța. Localnicii nu iși explică gestului tânărului, având în vedere că provine dintr-o familie fără greutăți materiale. Se pare însă că era un împătimit al jocurilor de noroc.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019