HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii au reținut un suspect în cazul unui jaf la o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu

Polițiștii au reținut un suspect în cazul unui jaf la o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu

Polițiștii au reținut un bărbat din Petroşani, judeţul Hunedoara, bănuit de comiterea unui jaf la o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, la data de 25 februarie 2019.

Polițiștii din Hunedoara au reușit să dea de urma unui bărbat, de 41 de ani, din Petroșani, presupusul autor al jafului armat care a avut loc la o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj. Suspectul a fost prins, miercuri dimineața, în în urma unei percheziții și condus la audieri, scrie evz.ro.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 41 de ani a fost găsit la locuinţa sa, din Petroşani. Percheziții s-au făcut și la locuința concubinei bărbatului, o femeie din Petrila.

Suspectul în cazul jafului din 25 februarie de la o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din oraşul Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost eliberat anul trecut dintr-o închisoare din Franţa. Acesta fusese condamnat pentru mai multe furturi, scrie Mediafax.

Acesta ar fi reuşit să fure, pe 25 februarie, aproximativ 7.000 de euro din seif. Dus la audieri, suspectul a spus: „Nu am luat niciun ban”. Prejudiciul nu a fost recuperat în totalitate.

Poliția Română transmitea că, la ora 09.17, oamenii legii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că un barbat necunoscut, având glugă pe cap, prin amenințare cu un pistol, ar fi deposedat casiera unei case de schimb valutar din orașul Bumbești Jiu, de o suma de bani, conform securityportal.ro.

Atacatorul purta o geacă în culorile drapelului național, purta mască pe față și a amenințat-o pe casieră cu o armă. Femeia le-a povestit polițiștilor că bărbatul ar fi îndreptat un pistol asupra ei. Anchetatorii spun că ar fi folosit un pistol cu bile. Casiera a deschis casa de valori iar hoțul a reușit să ia 7.000 de euro și să fugă.

Potrivit unui purtător de cuvânt al IPJ Gorj, la locaţia din Petroşani a fost identificat bărbatul bănuit de tâlhărie, din cercetări reieşind că, imediat după comiterea infracţiunii, acesta a abandonat hainele în zona Defileului Jiului, în apropiere de Petroşani, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar din Petroşani şi Petrila, scrie Mediafax.

Share With: