HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii au reținut doi suspecți în cazul jafului de la o sală de jocuri din Cluj

Polițiștii au reținut doi suspecți în cazul jafului de la o sală de jocuri din Cluj

Doi bărbați bănuiți că au jefuit miercuri o sală de jocuri din Cluj-Napoca, au fost reținuți de polițiști într-o sală de jocuri.

Doi bărbați mascați au jefuit o sală de jocuri din Cluj-Napoca, miercuri dimineață, cu un pistol și un cuțit dar au fost depistați și reținuți de polițiști în doar o zi.

La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore, scrie turdanews.net.

Poliţiştii din Cluj au identificat şi dus la audieri doi bărbaţi, suspectaţi că, având feţele acoperite şi ameninţând angajata cu un pistol şi cu un cuţit, au reuşit să sustragă 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din municipiul Cluj-Napoca. Cei doi au fost găsiţi într-o altă sală de jocuri din oraş, conform observator.tv.

Cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.

Evenimentul a fost sesizat prin 112, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 04:00. ”Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care, în cursul dimineții, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, sub amenințarea casierei, au reușit să sustragă circa 7.000 de lei”, preciza Poliția Cluj, conform securityportal.ro.

„În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre doua persoane; se pare ca ar fi utilizat în scopul amenințării un cuțit și un pistol (nu stim daca e real/nu)”, mai transmite IPJ Cluj.

Share With: