HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii atrag atenția asupra angajaților care fură din societăți comerciale
politia

Polițiștii atrag atenția asupra angajaților care fură din societăți comerciale

politiaPolițiștii buzoieni atrag atenția asupra angajaților care fură din societățile comerciale la care lucrează după elucidarea unui astfel de caz.

Atenţie la persoanele pe care le angajaţi! Poliţiştii buzoieni au elucidat un caz de furt dintr-o societate comercială. Bănuit de comiterea faptei este chiar unul dintre angajaţii societăţii păgubite, se arată într-un buletin de presă al IPJ Buzău.

În ziua de 11 februarie 2019, poliţişti de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău au luat măsura reţinerii unui tânăr de 21 de ani din Merei şi a unui bărbat de 35 de ani din Argeş pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Măsura a fost luată în continuarea cercetărilor desfăşurate în cazul unui furt dintr-o societate comercială, faptă comisă în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2019, pe raza localităţii Merei.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul de 21 de ani, angajat ca agent de pază la societatea păgubită ar fi furnizat informaţii bărbatului de 35 de ani din Argeş şi unui buzoian de 34 de ani cu privire la depozitarea sumelor obţinute din încasări.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii buzoieni, argeşeanul de 35 de ani a fost depistat în Constanţa fiind condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Din verificările efectuate încă de la momentul sesizării faptei, poliţiştii au stabilit că în incinta societăţii s-ar fi pătruns prin efracţie iar banii sustraşi (4000 de lei) ar fi fost împărţiţi între cei trei participanţi.

Tânărul de 21 de ani şi argeşeanul au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi urmează a fi prezentaţi parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale în vederea luării măsurii arestării preventive, iar buzoianul de 34 de ani se află deja sub incidenţa unei măsuri privative de libertate pentru fapte comise cu violenţă.

Share With: