HomeStiriSecuritate FizicaPoliția Capitalei cere ajutorul pentru identificarea unui bărbat care a agresat un agent de pază VIDEO

Poliția Capitalei cere ajutorul pentru identificarea unui bărbat care a agresat un agent de pază VIDEO

Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea unei persoane bănuite de furt din supermarket și agresarea agentului de pază.

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imaginile video ataşate, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, săvârşită la data de 11 ianuarie 2019, în jurul orei 18.30, când, în timp ce se afla într-un supermarket din sectorul 6, ar fi sustras mai multe produse de pe raft, pe care le-a ascuns în haină, iar în momentul în care a fost oprit de agentul de pază a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, pentru a-şi asigura scăparea, conform unui comunicat al DGPMB.

Prezentăm cadre surprinse de camerele de supraveghere video și facem apel la cei care îl recunosc în imagini, să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Miercuri, 20 februarie 2019, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, în timp ce se afla într-un supermarket din sectorul 6, se arată într-un buletin de presă al DGPMB.

În fapt, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată în data de 20 februarie 2019, de către un agent de pază al unui supermarket din sectorul 6, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător de către un tânar care a sustras mai multe produse alimentare dintr-un magazin, după care a fugit.

În urma investigaţiilor desfăşurate, la scurt timp de la comiterea faptei a fost identificat şi depistat un bărbat, acesta fiind condus pentru audieri la sediul Secţiei 21 Poliţie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

De asemenea, polițiștii clujeni au dispus reținerea unui tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea unei tâlhării. Conform oamenilor legii, la data de 15 februarie 2019, în jurul orei 08:50, cel în cauză ar fi părăsit incinta unui magazin de pe strada Aurel Vlaicu, fără a achita contravaloarea unui polizor unghiular. Agentul de securitate ar fi încercat să-l rețină, iar tânărul, prin exercitarea unor acte de violență, a reușit să plece însă fără bunul luat din magazin, scrie stiridecluj.ro, citat de securityportal.ro.

Share With: