HomeStiriSecuritate FizicaPercheziții la hoți din Brăila care furau de la firme din Prahova
Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furt din parcuri petroliere

Percheziții la hoți din Brăila care furau de la firme din Prahova

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furt din parcuri petrolierePolițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au efectuat, marți dimineață, șase percheziții la domiciliul din Brăila al unor persoane bănuite de furt calificat.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Câmpina efectuează șase percheziții la locuințele unor persoane din municipiul Brăila, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, transmite IPJ Prahova într-un comunicat, citat de observatorulph.ro.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna august, persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin escaladare şi prin efracţie, în incinta a două societăţi comerciale de pe raza municipiului Câmpina, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum materiale feroase, unelte, scule electrice (picamer, flex) etc. De la locuinţele vizate, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor bunuri ce par să fi fost folosite la activitatea infracţională, precum obiecte vestimentare şi încălţăminte”, mai precizează IPJ Prahova, citat de dcnews.ro.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat, până la acest moment, la 21.900 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași și Biroului pentru Centrul Universitar Iași au identificat un tânăr, de 19 de ani, din comuna Tomești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat și o tânără, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în luna iulie a.c., tânărul ar fi sustras un telefon mobil din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Iași.

De asemenea, în seara de 15 spre 16 septembrie a.c., acesta, împreună cu tânăra, ar fi sustras două biciclete depozitate pe casa scării unui bloc din municipiul Iași, prin îndepărtarea sistemelor antifurt.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 septembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 20 septembrie a.c., tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Share With: