HomeStiriSecuritate FizicaO mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei în Olt
O mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei în Olt

O mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei în Olt

O mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei în OltO mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei de un hoț în Balș, județul Olt. Șoferul mașinii a fost agresat și a ajuns la spital.

Un agent poştal de 55 ani din Balş, a fost victima unui jaf produs în localitate. Poştaşul a fost tâlhărit astăzi, de un grup de indivizi care, după ce l-au bătut crunt, au jefuit maşina ce transporta bani. Bărbatul susţine că atacatorii au luat din maşină suma de 200.000 de lei, scrie gds.ro.

La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa Olt pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului agresat. Acesta ar suferi de traumatism toracic.

Potrivit IPJ Olt, în această dimineață, în jurul orei 05.00, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit.

Poștaș din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună, citată de realitateadeolt.net.

În această dimineață, în jurul orei 5.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse, atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 200.000 lei.

În octombrie 2018, un poștaș împreună cu o altă persoană au înscenat furtul a 60.200 de lei, pe care acesta îi avea în posesie, scrie securityportal.ro.

La data de 10 octombrie 2018, în jurul orei 12:15, poliția a fost sesizată de către un bărbat, de 40 de ani, din Cojocna, factor poștal, cu privire la faptul că, în timp ce își desfășura activitatea pe strada Nirajului, din Cluj-Napoca, a fost pulverizat în față cu un spray iritant lacrimogen și i-au fost sustrași circa 60.200 de lei de către o persoană necunoscută, precizează IPJ Cluj.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că sesizarea făcută de persoana vătămată nu este reală. Conform cercetărilor efectuate, bărbatul ar fi avut o înțelegere prealabilă cu o altă persoană, cei doi înscenând sustragerea banilor.

Share With: