HomeStiriSecuritate FizicaMai multe persoane au murit într-o încercare de jaf asupra a două bănci din Brazilia

Mai multe persoane au murit într-o încercare de jaf asupra a două bănci din Brazilia

Mai multe persoane, inclusiv cinci ostatici, au fost omorâți, vinerea trecută, după ce persoane înarmate au încercat să jefuiască două bănci dintr-un oraș din Brazilia.

Cel puțin cinci ostatici au murit vinerea trecută într-o confruntare între poliție și hoți înarmați care au încercat să jefuiască două bănci din nord-estul Braziliei. Alte șase persoane au murit în urma schimburilor de focuri din orașul Milagres, conform reporterilor. Nu este clar dacă aceștia erau hoți sau polițiști, scrie bbc.com.

Primarul orașului a spus că ostaticii au fost omorâți în momentul în care polițiști au intervenit. Două persoane suspectate de furt au fost arestate.

Conform raportului inițial al poliției, hoții au fost surprinși în primele ore ale dimineții. Polițiștii aun început să tragă în ei. Hoții au fugit și ar fi capturat pe drum cinci ostatici, printre care și un copil. Hoții au blocat drumul cu un camion și au luat ostatici o familie care se deplasa cu mașina.

Ministrul pentru securitate din statul Ceara, Andre Costa, a declarat că s-a demarat o anchetă pentru identificarea persoanelor ucise și circumstanțele în care au murit, conform channelnewsasia.com.

Costa nu a spus cine a omorât ostaticii. Conform primelor informații s-a înțeles că infractorii au omorât ostaticii, iar poliția infractorii.

Se spune că în urma schimburilor de focuri dintre polițiști și infractori, șase membrii ai grupului de hoți au fost uciși și încă alte șase persoane. Grupul de hoți a lansat un atac simultan asupra a două bănci de pe aceeași stradă din orașul Milagres, puțin după ora 2 dimineața, ora locală. Diverse arme și explozibili, precum și trei vehicule, folosite în atac, au fost recuperate de polițiști.

Conform reuters.com, 14 persoane, dintre care șase ostatici au fost omorâți în total în urma încercării de jaf.

Share With: