HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o primărie din Arad: S-a furat seiful cu aproape 13.000 de lei
furt-de-peste-o-mie-de-lei-la-o-benzinarie-din-judetul-timis-hotii-au-fost-ajutati-de-un-angajat

Jaf la o primărie din Arad: S-a furat seiful cu aproape 13.000 de lei

furt-de-peste-o-mie-de-lei-la-o-benzinarie-din-judetul-timis-hotii-au-fost-ajutati-de-un-angajatPoliţiştii din judeţul Arad fac cercetări pentru a identifica hoții care au furat un seif cu totul din sediul Primăriei Livada. În seif se aflau aproximativ 13.000 de lei.

Viceprimarul comunei Livada, Dorin Ştef, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că hoţii au intrat în noaptea de luni spre marţi în sediul primăriei pe geam, au ajuns în casierie, de unde au furat un seif în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei, relatează Mediafax.

Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, şi era destul de greu, era pus în picioare pe un perete. Hoţii au intrat pe geam şi au ieşit tot pe geam, casieria se află la parterul instituţiei. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoţi. Ce s-a văzut pe camere au luat poliţiştii. S-au mai adunat imagini şi de la celelalte camere montate în sat. Sunt şi ceva urme de maşină în faţa primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflaţi în seif au reprezentat banii încasaţi din taxe şi impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. luni)”, a afirmat Dorin Ştef.

Se pare că hoții au tăiat mai întâi firele de la alarmă, ca să nu se declanşeze în momentul furtului. Au forţat o fereastră cu lopata, apoi au luat seiful şi l-au scos pe geam, conform strileprotv.ro.

Cel mai probabil, la jaf au participat mai multe persoane, pentru că lada de valori era foarte grea şi nu putea fi transportată de un singur om.

Prin escaladare, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil, de unde au sustras un seif în care se aflau aproximativ 13.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat. Există deja un cerc de suspecți”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu, conform evz.ro.

Share With: