HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o casă de schimb valutar din Timișoara
furt-de-peste-o-mie-de-lei-la-o-benzinarie-din-judetul-timis-hotii-au-fost-ajutati-de-un-angajat

Jaf la o casă de schimb valutar din Timișoara

furt-de-peste-o-mie-de-lei-la-o-benzinarie-din-judetul-timis-hotii-au-fost-ajutati-de-un-angajatUn jaf a avut loc, duminică, la o casă de schimb valutar din centrul Timișoarei. Hoții au spart seiful din care au sustras aproximativ 150.000 de euro.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, jaful a avut loc, duminică dimineaţa, la o casă de schimb valutar aflată pe B-dul Republicii, în centrul Timişoarei, conform Mediafax.

“În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în care se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere”, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Sîrbu.

Casa de schimb valutar se afla langa Piata Victoria din Timisoara si nu are paznic permanent, ci doar sistem de supraveghere si alarma, scrie ziare.com.

Atacatorii ar fi adus un sistem de bruiaj pe care l-au folosit impotriva alarmei si au spart avertizorul sonor si luminos, apoi au patruns in incinta, dupa ce au taiat cateva gratii de la un geam lateral aflat intr-un gang. Hotii au taiat apoi seiful, au luat banii si au disparut in cateva minute. Au luat cu ei si serverul in care se stocau imaginile de pe camerele de supraveghere.

Casa de schimb valutar apartine unui cunoscut om de afaceri sirian, Jabri Tabrizi. Spargerea a fost dată în jurul orei 5.00 dimineața. Aceasta era singura casa de schimb valutar apartinand lui Jabri Tabrizi care nu are paznic permanent, ci doar sistem de supraveghere si alarma. Prejudiciul este estimat la peste 150.000 de euro, conform opiniatimisoarei.ro.

Share With: