HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o casă de pariuri din Timișoara: Hoțul a fost prins într-un cazinou VIDEO
Jaf la o casă de pariuri din Timișoara: Hoțul a fost prins într-un cazinou VIDEO

Jaf la o casă de pariuri din Timișoara: Hoțul a fost prins într-un cazinou VIDEO

Jaf la o casă de pariuri din Timișoara: Hoțul a fost prins într-un cazinou VIDEOUn bărbat a jefuit, joi, o casă de pariuri din Timisoara, amenințând vanzătoarea cu un cuțit. Individul a plecat cu banii din încasări.

Un bărbat a jefuit o casă de pariuri din Timişoara, ameninţând vânzătoarea cu un cuţit. Femeia i-a dat acestuia o mie de lei, banii încasaţi joi. Bărbatul a fost identificat de poliţişti, scrie news.ro.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul care a jefuit o casă de pariuri din Timişoara are 22 de ani, este din satul Plugari, judeţul Iaşi şi a fost identificat de poliţişti într-un cazinou, în apropiere de zona în care a comis fapta.

Bărbatul a fost condus la audieri, la sediul IPJ Timis şi va fi cercetat pentru tâlhărie.

Individul a furat toti banii dintr-o casa de pariuri din zona Dambovita din Timisoara, dupa ce a amenintat-o pe vanzatoare. Inainte de a comite jaful, suspectul s-ar fi prefacut ca isi completeaza un bilet de pariuri. A asteptat asezat la masa pana cand toti oamenii au iesit din casa de pariuri, apoi s-a napustit asupra angajatei, pe care a amenintat-o cu un cutit, scrie opiniatimisoarei.ro.

Barbatul a amenintat-o cu cutitul pe angajata casei de pariuri. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din local se poate vedea cum omul a intrat dupa pult si a inceput sa verifice toate sertarele, in cautare de bani.

Suspectul a intrat în casa de pariuri la ora 14.05, atunci când a văzut-o pe angajata care era ieşită din camera securizată, scrie observator.tv.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum suspectul a urmărit-o pe angajată, iar în momentul în care aceasta a deschis uşa securizată, a scos un cuţit şi a ameninţat-o că o va înjunghia dacă nu îi dă toţi banii.

Speriată, femeia a scos o sumă de bani şi i-a dat-o suspectului care ulterior s-a făcut nevăzut. Imediat, angajat a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului s-au deplasat agenţii firmei de pază, dar şi poliţiştii.

Suspectul a fost filmat de camerele de supraveghere, motiv pentru care a fost reținut repede.

Share With: