HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o casă de pariuri din municipiul Târgu Jiu: Hoțul a fost prins și banii recuperați VIDEO
Jaf la o casă de pariuri din municipiul Târgu Jiu: Hoțul a fost prins și banii recuperați VIDEO

Jaf la o casă de pariuri din municipiul Târgu Jiu: Hoțul a fost prins și banii recuperați VIDEO

Jaf la o casă de pariuri din municipiul Târgu Jiu: Hoțul a fost prins și banii recuperați VIDEOUn bărbat a intrat, marți seara, într-o agenție de pariuri sportive din Târgu Jiu, de unde a sustras banii din casierie, dar a fost prins miercuri.

Un tânăr a lovit-o şi ameninţat-o cu un cuţit pe o angajată a casei de pariuri din Târgu Jiu. A fugit după ce femeia i-a dat 17.000 de lei. Polițiștii au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere pentru a-l căuta. Este al treilea incident de acest gen din în județul Gorj în ultima lună. Un bărbat a jefuit o casă de amanet, de unde a furat 7.000 de euro, iar alți indivizi au spart un perete și au încercat să fure seiful dintr-o bancă, dar nu au reuşit, scrie digi24.ro.

Este vorba despre un tanar in varsta de 22 de ani, din Targu-Jiu, fara antecedente penale, relateaza Mediafax, citat de ziare.com.

Polițiștii au anunțat ca au recuperat toti banii pe care presupusul autor i-a furat. Tânărul a fost dus la Politia Targu-Jiu pentru audieri.

Tânărul de 22 de ani care a jefuit o casă de pariuri din Târgu Jiu a fost prins de poliție după aproape 20 de ore de la comiterea infracțiunii, scrie evz.ro.

Potrivit imaginilor video, hoțul purta o șapcă și un trening de culoare galbenă și avea barbă.

Un alt jaf a avut loc duminică la o sală de jocuri din Pitești. Doi indivizi cu fețele acoperite au amenințat agentul de pază și angajata unei săli de jocuri din centrul Piteștiului, înarmați cu un pistol și un topor, conform securityportal.ro.

În plus, conducerea sălii de jocuri a fost amendată pentru că nu avea planul de pază avizat, în sensul că trebuia să se hotărască cu ce tip de pază se asigură spaţiul: permanentă sau pe intervale limitate. Pentru această neconformitate, firma a fost sancţionată cu 2.000 de lei. Termenul de remediere a problemelor a fost fixat la 10 zile Restul aspectelor verificate la acel moment – existenţă seif, monitorizare video şi stocare imagini, existenţa şi funcţionarea butonului de panică – erau conforme.

 

Share With: