HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o bancă din Cluj-Napoca: Un bărbat a furat aproximativ 20.000 de lei
jaf-la-o-banca-din-cluj-napoca-un-barbat-a-furat-aproximativ-20-000-de-lei

Jaf la o bancă din Cluj-Napoca: Un bărbat a furat aproximativ 20.000 de lei

jaf-la-o-banca-din-cluj-napoca-un-barbat-a-furat-aproximativ-20-000-de-leiUn bărbat a jefuit, luni, o bancă din municipiul Cluj-Napoca. A amenințat cu un cuțit casiera și a sustras peste 20.000 de lei.

Poliţia a făcut public luni seară portretul-robot al bărbatului care a jefuit o bancă din Cluj-Napoca, de unde a furat 20.000 de lei, după ce i-a ameninţat pe angajaţi cu un cuţit. Poliţiştii caută un tânăr de 25 – 30 de ani, cu constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 de centimetri, potrivit news.ro, citat de hotnews.ro.

Datele oferite de către poliţişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că în incinta unităţii se aflau mai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii.

”Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”, arată Poliţia Cluj, citată de Mediafax.

Banca Transilvania a anunţat, luni, că banii sustraşi în urma jafului la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi și că se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare.

Share With: